sicario12 Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #1 Bir tane klavye alacağım ve bu klavyede hot swap özelliğin olmasını istiyorum. Bu iki modeli gözüme kestirdim. Sizce hangisi daha iyi? Leaven K620 Rgb 61 Tuş Kırmızı Switch Type-c Kablolu Mekanik Klavye-hot Swap - Fiyatı, Yorumları Leaven K620 Rgb 61 Tuş Kırmızı Switch Type-c Kablolu Mekanik Klavye-hot Swap yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Ajazz Ak680 Kırmızı Switch Hot-swap Kablolu Mekanik Oyuncu Gaming Klavye - Fiyatı, Yorumları Ajazz Ak680 Kırmızı Switch Hot-swap Kablolu Mekanik Oyuncu Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Bir tane klavye alacağım ve bu klavyede hot swap özelliğin olmasını istiyorum. Bu iki modeli gözüme kestirdim. Sizce hangisi daha iyi? Leaven K620 Rgb 61 Tuş Kırmızı Switch Type-c Kablolu Mekanik Klavye-hot Swap - Fiyatı, Yorumları Leaven K620 Rgb 61 Tuş Kırmızı Switch Type-c Kablolu Mekanik Klavye-hot Swap yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Ajazz Ak680 Kırmızı Switch Hot-swap Kablolu Mekanik Oyuncu Gaming Klavye - Fiyatı, Yorumları Ajazz Ak680 Kırmızı Switch Hot-swap Kablolu Mekanik Oyuncu Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.459 Çözümler 42 11 Temmuz 2024 #2 @382019 indirimden sonra fiyatlar kazik gibi geliyor Şu an bakamiyorum bulursam atarim AliExpress de indirimli vardir belki.
@382019 indirimden sonra fiyatlar kazik gibi geliyor Şu an bakamiyorum bulursam atarim AliExpress de indirimli vardir belki.
sicario12 Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #3 Hagu dedi: @382019 indirimden sonra fiyatlar kazik gibi geliyor Şu an bakamiyorum bulursam atarim AliExpress de indirimli vardir belki. Genişletmek için tıkla... Bütçemin altında değilse benim içi fiyatı önemli değil. Hangisi daha iyi sizce?
Hagu dedi: @382019 indirimden sonra fiyatlar kazik gibi geliyor Şu an bakamiyorum bulursam atarim AliExpress de indirimli vardir belki. Genişletmek için tıkla... Bütçemin altında değilse benim içi fiyatı önemli değil. Hangisi daha iyi sizce?
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.459 Çözümler 42 11 Temmuz 2024 #4 sicario12 dedi: Bütçemin altında değilse benim içi fiyatı önemli değil. Hangisi daha iyi sizce? Genişletmek için tıkla... ajazz ak680
sicario12 dedi: Bütçemin altında değilse benim içi fiyatı önemli değil. Hangisi daha iyi sizce? Genişletmek için tıkla... ajazz ak680
Laudatory Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 419 Çözümler 2 11 Temmuz 2024 #5 Ben de AK680 brown switch tape ve pe foam mod yaptım kullanıyorum ama ben AliExpress'ten 450TL'ye almıştım.
Ben de AK680 brown switch tape ve pe foam mod yaptım kullanıyorum ama ben AliExpress'ten 450TL'ye almıştım.
sicario12 Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #6 Babam leaven K620'yi çoktan sipariş etmiş kargoya verilmiş gelince iade edip AK680 alırım bir de modların nasıl yapıldığının videosu var mı? Laudatory dedi: Ben de AK680 brown switch tape ve pe foam mod yaptım kullanıyorum ama ben AliExpress'ten 450TL'ye almıştım. Genişletmek için tıkla... AJAZZ AK680 mekanik klavye oyun kablolu kompakt dizüstü çay veya kırmızı mil 68 tuÅları - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Bu mu? Son düzenleme: 11 Temmuz 2024
Babam leaven K620'yi çoktan sipariş etmiş kargoya verilmiş gelince iade edip AK680 alırım bir de modların nasıl yapıldığının videosu var mı? Laudatory dedi: Ben de AK680 brown switch tape ve pe foam mod yaptım kullanıyorum ama ben AliExpress'ten 450TL'ye almıştım. Genişletmek için tıkla... AJAZZ AK680 mekanik klavye oyun kablolu kompakt dizüstü çay veya kırmızı mil 68 tuÅları - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Bu mu?
Laudatory Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 419 Çözümler 2 11 Temmuz 2024 #7 sicario12 dedi: Bu mu? Genişletmek için tıkla... Evet. Bu video var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
sicario12 dedi: Bu mu? Genişletmek için tıkla... Evet. Bu video var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
sicario12 Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #8 Laudatory dedi: Evet. Bu video var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu satın alıyorum o zaman teşekkürler. Bir sorun çıkmaz değil mi? Laudatory dedi: Evet. Bu video var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videoda not hot swap diyor bir bilginiz var mı? Laudatory dedi: Evet. Bu video var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Vergi ile 900 TL oluyor Trendyol'dan almak daha mantıklı gibi. Son düzenleme: 11 Temmuz 2024
Laudatory dedi: Evet. Bu video var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu satın alıyorum o zaman teşekkürler. Bir sorun çıkmaz değil mi? Laudatory dedi: Evet. Bu video var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videoda not hot swap diyor bir bilginiz var mı? Laudatory dedi: Evet. Bu video var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Vergi ile 900 TL oluyor Trendyol'dan almak daha mantıklı gibi.
Laudatory Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 419 Çözümler 2 11 Temmuz 2024 #9 sicario12 dedi: Bunu satın alıyorum o zaman teşekkürler. Bir sorun çıkmaz değil mi? Videoda not hot swap diyor bir bilginiz var mı? Vergi ile 900 TL oluyor Trendyol'dan almak daha mantıklı gibi. Genişletmek için tıkla... Benim tavsiyem indirim kovalayın güzel klavyeler çok uygun fiyata gelebiliyor Z686, Z11 gibi Z87 bugün indirime girmişti millet 290 TL'ye aldı. Örnek konu: Elektronik: E-Yooso Z87 vergi dahil 288 TL Bu fiyata mekanik TKL klavye bulmak imkansız gibi bir şey, çok ucuz. Yapıştırın... www.technopat.net
sicario12 dedi: Bunu satın alıyorum o zaman teşekkürler. Bir sorun çıkmaz değil mi? Videoda not hot swap diyor bir bilginiz var mı? Vergi ile 900 TL oluyor Trendyol'dan almak daha mantıklı gibi. Genişletmek için tıkla... Benim tavsiyem indirim kovalayın güzel klavyeler çok uygun fiyata gelebiliyor Z686, Z11 gibi Z87 bugün indirime girmişti millet 290 TL'ye aldı. Örnek konu: Elektronik: E-Yooso Z87 vergi dahil 288 TL Bu fiyata mekanik TKL klavye bulmak imkansız gibi bir şey, çok ucuz. Yapıştırın... www.technopat.net