aybar
Hectopat
Geçenlerde böyle bir klavye gördüm, sanırım teslimat, ithalat ücreti yok, Leaven marka alınır mı?
Ne olduğu tam belli değil, önermem.Trendyol'dan bunu aldım kullanıyorum. Gayet memnunum göz atabilirsin
Trendyol'dan bunu aldım kullanıyorum. Gayet memnunum göz atabilirsin
Arkadaşlar bunların hepsi birbiriyle bitişik fabrikalarda ve büyük ihtimalle aynı Çin aşiretine mensup kişilerce üretiliyorHak veriyorum %60 ve mekanik klavye hevesinize ama paranızın her an çöp olabileceğine de kendinizi alıştırın. İki kere aynı parayı vermektense bir kere daha düzgün bir şey almanızı şiddetle tavsiye ederim. Bütçenize az daha ekleyin 700 küsure gelen şu klavyeyi alın:
Yay sorunu derken bir çok switch'in yay sesi sorunu var yaaa. Onun için Lube yapmak veya o-ring gibi şeyler lazım. Ya da kasayı dolguyla doldurmak board arkası bantlamak falan. Corsair K60 RGB Pro'nun da yay sesi için benzer modlamalar yaptım ve şu an gayet azaldı yay sesi.Hocam maalesef beyaz arıyorum ve bütçeme uygun olan Redragon'un ucuz olan avenger klavyesinde yay sorunu var diyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.