Leaven klavye alınır mı?

Arkadaşlar bunların hepsi birbiriyle bitişik fabrikalarda ve büyük ihtimalle aynı Çin aşiretine mensup kişilerce üretiliyor 😅 Hak veriyorum %60 ve mekanik klavye hevesinize ama paranızın her an çöp olabileceğine de kendinizi alıştırın. İki kere aynı parayı vermektense bir kere daha düzgün bir şey almanızı şiddetle tavsiye ederim. Bütçenize az daha ekleyin 700 küsüre gelen şu klavyeyi alın:

Arkadaşlar bunların hepsi birbiriyle bitişik fabrikalarda ve büyük ihtimalle aynı Çin aşiretine mensup kişilerce üretiliyor 😅 Hak veriyorum %60 ve mekanik klavye hevesinize ama paranızın her an çöp olabileceğine de kendinizi alıştırın. İki kere aynı parayı vermektense bir kere daha düzgün bir şey almanızı şiddetle tavsiye ederim. Bütçenize az daha ekleyin 700 küsure gelen şu klavyeyi alın:

Hocam maalesef beyaz arıyorum ve bütçeme uygun olan Redragon'un ucuz olan avenger klavyesinde yay sorunu var diyorlar.

Hocam maalesef beyaz arıyorum ve bütçeme uygun olan Redragon'un ucuz olan avenger klavyesinde yay sorunu var diyorlar.
Yay sorunu derken bir çok switch'in yay sesi sorunu var yaaa. Onun için Lube yapmak veya o-ring gibi şeyler lazım. Ya da kasayı dolguyla doldurmak board arkası bantlamak falan. Corsair K60 RGB Pro'nun da yay sesi için benzer modlamalar yaptım ve şu an gayet azaldı yay sesi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı