Mr.Mordekaiser Decapat Katılım 29 Aralık 2021 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2022 #1 Bundan 4 gün önce lecoo KB121 model bir klavye aldım sonrasında bu klavyenin makro programı olduğunu öğrenip programı indirdim, programda makro oluşturmaya çalışıyorum fakat yapamıyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Klavyenin linki
Bundan 4 gün önce lecoo KB121 model bir klavye aldım sonrasında bu klavyenin makro programı olduğunu öğrenip programı indirdim, programda makro oluşturmaya çalışıyorum fakat yapamıyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Klavyenin linki
ardxz Zeptopat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #2 programın linkini neden buldun acaba
KS KS Mr.Mordekaiser Decapat Katılım 29 Aralık 2021 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #3 ardxz dedi: programın linkini neden buldun acaba Genişletmek için tıkla... Whatsapp destek hattına mesaj yazdım geliştirildiği için bulunmuyormuş link attılar ama program çalışmıyor yani makro atayamıyorsun.
ardxz dedi: programın linkini neden buldun acaba Genişletmek için tıkla... Whatsapp destek hattına mesaj yazdım geliştirildiği için bulunmuyormuş link attılar ama program çalışmıyor yani makro atayamıyorsun.