alper15 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2014 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2014 #1 Başlıkta da söylediğim gibi laptopumun ekranı ıslak mendil ile sildim bir sorun yaratır mı ?
Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Temmuz 2012 Mesajlar 2.879 Çözümler 1 Yer Çankaya, Ankara Daha fazla Meslek Öğrenci 6 Aralık 2014 #2 Zannetmiyorum, ıslak mendillerde su olmadığı sürece sorun yaratmaz. Alkol ve benzeri bileşenler elektronik aksamlara zarar vermiyor diye biliyorum.
Zannetmiyorum, ıslak mendillerde su olmadığı sürece sorun yaratmaz. Alkol ve benzeri bileşenler elektronik aksamlara zarar vermiyor diye biliyorum.
M M3M3 Ziyaretçi 6 Aralık 2014 #3 8 yıldır ıslak mendil ve benzeri şekilde kullanıyorum bir zararını görmedim ama yeni mönitör alınca ne olur ne olmaz diye Vatan'dan LED ekranları temizlemek için bir ürün var onu aldım kullanıyorum.
8 yıldır ıslak mendil ve benzeri şekilde kullanıyorum bir zararını görmedim ama yeni mönitör alınca ne olur ne olmaz diye Vatan'dan LED ekranları temizlemek için bir ürün var onu aldım kullanıyorum.
D Dark Knighht Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Ağustos 2013 Mesajlar 2.331 Makaleler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2014 #4 Ben bazen peçeteyi ıslatıp sonra kuru olanla kuruluyorum, içine gidecek bir açıklığı yok zaten ekranda.
Ben bazen peçeteyi ıslatıp sonra kuru olanla kuruluyorum, içine gidecek bir açıklığı yok zaten ekranda.