EnderG Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2021 #1 2016 model polo aracım var ve içindeki orijinal park ampülünü turuncu ya da kırmızı LED'e dönüştürmek istiyorum. Ayrıca alttaki gündüz farını da turuncu LED yapmak istiyorum. Tavsiyeleriniz ve yardımınız lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ekim 2021
2016 model polo aracım var ve içindeki orijinal park ampülünü turuncu ya da kırmızı LED'e dönüştürmek istiyorum. Ayrıca alttaki gündüz farını da turuncu LED yapmak istiyorum. Tavsiyeleriniz ve yardımınız lazım.
Tircii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 1.765 Makaleler 1 Çözümler 8 14 Ekim 2021 #2 Ampulün cinsi nedir? Kullanma kılavuzunda yazar oradan bakabilirsiniz. Sanayide 5 dakikada halledersin.
Ampulün cinsi nedir? Kullanma kılavuzunda yazar oradan bakabilirsiniz. Sanayide 5 dakikada halledersin.
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 14 Ekim 2021 #3 Ampulün cinsini söyleyin ben size ampul öneririm.
EnderG Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2021 #4 EREN SATAR dedi: Ampulün cinsini söyleyin ben size ampul öneririm. Genişletmek için tıkla... vallahi emin değilim hocam ama t10 ampullerden sanırım Tircii dedi: Ampulün cinsi nedir? Kullanma kılavuzunda yazar oradan bakabilirsiniz. Sanayide 5 dakikada halledersin. Genişletmek için tıkla... internetten bakmam lazım biraz ama t10 cinsi gibi parklar gündüzlere bakmadım bile
EREN SATAR dedi: Ampulün cinsini söyleyin ben size ampul öneririm. Genişletmek için tıkla... vallahi emin değilim hocam ama t10 ampullerden sanırım Tircii dedi: Ampulün cinsi nedir? Kullanma kılavuzunda yazar oradan bakabilirsiniz. Sanayide 5 dakikada halledersin. Genişletmek için tıkla... internetten bakmam lazım biraz ama t10 cinsi gibi parklar gündüzlere bakmadım bile
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 14 Ekim 2021 #5 Photon T10 W5W 12V Dipsiz 10 Led Turuncu Işık 2'Li Paket 45,00 TL yerine 34,90 TL LED Far Modelleri ve Fiyatları - n11 LED Far ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı LED Far çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
Photon T10 W5W 12V Dipsiz 10 Led Turuncu Işık 2'Li Paket 45,00 TL yerine 34,90 TL LED Far Modelleri ve Fiyatları - n11 LED Far ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı LED Far çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
Tircii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 1.765 Makaleler 1 Çözümler 8 14 Ekim 2021 #6 EnderG dedi: Vallahi emin değilim hocam ama T10 ampullerden sanırım İnternetten bakmam lazım biraz ama T10 cinsi gibi parklar gündüzlere bakmadım bile Genişletmek için tıkla... T10 ampul alıp sanayide 5 dakikada taktırırsın. Kendim takabilirim dersen YouTube'da çeşitli videolar mevcut uğraştırır ama yine de yaparsın.
EnderG dedi: Vallahi emin değilim hocam ama T10 ampullerden sanırım İnternetten bakmam lazım biraz ama T10 cinsi gibi parklar gündüzlere bakmadım bile Genişletmek için tıkla... T10 ampul alıp sanayide 5 dakikada taktırırsın. Kendim takabilirim dersen YouTube'da çeşitli videolar mevcut uğraştırır ama yine de yaparsın.