denkusa150 Centipat Katılım 20 Aralık 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #1 2 farlı LED'i tek bir prize veya cihaza balmak istiyorum ama internete bulamadım. Masamin ayaklarındaki LED'leri deştireceğim ama LED'i kesersem iki yere yapıştırırsam nasıl tek cihazdan nasıl kontrol edeceğimi bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2024
2 farlı LED'i tek bir prize veya cihaza balmak istiyorum ama internete bulamadım. Masamin ayaklarındaki LED'leri deştireceğim ama LED'i kesersem iki yere yapıştırırsam nasıl tek cihazdan nasıl kontrol edeceğimi bilmiyorum.
Pikachu.34 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 4.871 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İstanbul 8 Aralık 2024 #2 LED ürünlere ek yapabilirsiniz ancak sorduğunuzda göre pek bilginiz yok. Bir elektrikçiden veya anlayan birisinden yardım almanızı tavsiye ederim.
LED ürünlere ek yapabilirsiniz ancak sorduğunuzda göre pek bilginiz yok. Bir elektrikçiden veya anlayan birisinden yardım almanızı tavsiye ederim.