Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.073 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #11 Güç kablosu çalışıyor mu? Bazen oturmayabiliyor. Bir de bilgisayar anakartınızda slot var ise oradan deneyin. Hocam farklı priz deneyin. Bunların prize giren kısmı kısa, ben çoklayıcı ile hallettim.
Güç kablosu çalışıyor mu? Bazen oturmayabiliyor. Bir de bilgisayar anakartınızda slot var ise oradan deneyin. Hocam farklı priz deneyin. Bunların prize giren kısmı kısa, ben çoklayıcı ile hallettim.
Hyper 12 Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 407 Çözümler 2 3 Ocak 2024 #12 Atakan K dedi: Güç kablosu çalışıyor mu? Bazen oturmayabiliyor. Bir de bilgisayar anakartınızda slot var ise oradan deneyin. Hocam farklı priz deneyin. Bunların prize giren kısmı kısa, ben çoklayıcı ile hallettim. Genişletmek için tıkla... Farklı adaptör bile denedim. Anakartta nasıl bir slot olması lazım?
Atakan K dedi: Güç kablosu çalışıyor mu? Bazen oturmayabiliyor. Bir de bilgisayar anakartınızda slot var ise oradan deneyin. Hocam farklı priz deneyin. Bunların prize giren kısmı kısa, ben çoklayıcı ile hallettim. Genişletmek için tıkla... Farklı adaptör bile denedim. Anakartta nasıl bir slot olması lazım?