A amd007 Ziyaretçi 2 Haziran 2014 #21 Silinen üye dedi: Valla 6-7 senelik Plazma monitörüme bi tecevüz edilmediği kaldı hala sağlam. Şu anda ASUS V248H LED kullanıyorum bakalım onun kadar gidicek mi? Genişletmek için tıkla... Vallahi ben monitör olarak düşünmedim bunu televizyon olarak yorum atmıştım : D Ama monitörde de farklı durum olacağını sanmıyorum. Nasıl olsa aynı panel. Tekrar diyorum en iyisi LED şu anda daha iyisi yok
Silinen üye dedi: Valla 6-7 senelik Plazma monitörüme bi tecevüz edilmediği kaldı hala sağlam. Şu anda ASUS V248H LED kullanıyorum bakalım onun kadar gidicek mi? Genişletmek için tıkla... Vallahi ben monitör olarak düşünmedim bunu televizyon olarak yorum atmıştım : D Ama monitörde de farklı durum olacağını sanmıyorum. Nasıl olsa aynı panel. Tekrar diyorum en iyisi LED şu anda daha iyisi yok
crazymurat34 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 2.231 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2014 #22 Tamam kardeş saol konu kilit anladım LED monitör alcam