LED nasıl beslenir?

• Konuyu başlatan Silinen üye 185173
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.040
S

Silinen üye 185173

Ziyaretçi
Merhaba, alacağım LED 5 metre'de 12V 6A çekiyormuş 5050SMD. 15 metre alacağım ve ek yapacağım, 12V 6A bir tane adaptör yeter mi?

yeni nesil 3 çipli şerit ledler genelde 1 metrede 1.2 amper akım çekerler, toplam 15 metre led kullanacağınız için 18 amper yapar, trafo seçimi %10 fazla yapılır bunuda kattığımızda 19.8 amper yapar, en az 12volt / 20 amperlik bir led trafosu almanız gerekli

Son düzenleme:
yeni nesil 3 çipli şerit ledler genelde 1 metrede 1.2 amper akım çekerler, toplam 15 metre led kullanacağınız için 18 amper yapar, trafo seçimi %10 fazla yapılır bunuda kattığımızda 19.8 amper yapar, en az 12volt / 20 amperlik bir led trafosu almanız gerekli
LED trafosu alsam ona gücü nereden vereceğim bilmiyorum. 12V 10A aliexpress'de DC adaptör buldum onu alacaktım ama sanırım olmayacak. LED trafosuna elektrik kablosunu nereden çekeceğim?
6A çektiğine emin misiniz
399915

Silinen üye 185173, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı