S
Silinen üye 185173
Ziyaretçi
Merhaba, alacağım LED 5 metre'de 12V 6A çekiyormuş 5050SMD. 15 metre alacağım ve ek yapacağım, 12V 6A bir tane adaptör yeter mi?
6A çektiğine emin misinizMerhaba, alacağım LED 5 metre'de 12V 6A çekiyormuş 5050SMD. 15 metre alacağım ve ek yapacağım, 12V 6A bir tane adaptör yeter mi?
LED trafosu alsam ona gücü nereden vereceğim bilmiyorum. 12V 10A aliexpress'de DC adaptör buldum onu alacaktım ama sanırım olmayacak. LED trafosuna elektrik kablosunu nereden çekeceğim?yeni nesil 3 çipli şerit ledler genelde 1 metrede 1.2 amper akım çekerler, toplam 15 metre led kullanacağınız için 18 amper yapar, trafo seçimi %10 fazla yapılır bunuda kattığımızda 19.8 amper yapar, en az 12volt / 20 amperlik bir led trafosu almanız gerekli
6A çektiğine emin misiniz
LED trafosu alsam ona gücü nereden vereceğim bilmiyorum. 12V 10A aliexpress'de DC adaptör buldum onu alacaktım ama sanırım olmayacak. LED trafosuna elektrik kablosunu nereden çekeceğim?
Eki Görüntüle 399915
Burda RGB 45TL Aliexpressde 36 TL arada 9 TL var ve 5 paket LED 45 TL fark ediyor Aliexpress daha mantıklı. (LED trafosuna elektrik kablosunu nereden çekeceğim? )Bu tür malzemeleri türkiyede ucuza alabilirsin aliexpress ile uğraşma
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.