TEKNOLOJİPEREST Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 1.408 Makaleler 1 Çözümler 6 9 Ağustos 2024 #1 Laptopumda LED(TN) panel var maalesef renkler cansız duruyor. Ve bu durum edit konusunda bir dezavantaj haline geliyor. Elbette tamamen canlı gösteremez fakat yine de biraz daha gerçekçi renk göstermesi mümkün müdür?
Laptopumda LED(TN) panel var maalesef renkler cansız duruyor. Ve bu durum edit konusunda bir dezavantaj haline geliyor. Elbette tamamen canlı gösteremez fakat yine de biraz daha gerçekçi renk göstermesi mümkün müdür?
Zhyreox Hectopat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 432 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #2 Ekran kartınız nedir? ona göre renk ayarlarını verebileyim.
TEKNOLOJİPEREST Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 1.408 Makaleler 1 Çözümler 6 9 Ağustos 2024 #3 Zhyreox dedi: Ekran kartınız nedir? ona göre renk ayarlarını verebileyim. Genişletmek için tıkla... İntel HD 520
Zhyreox dedi: Ekran kartınız nedir? ona göre renk ayarlarını verebileyim. Genişletmek için tıkla... İntel HD 520
Zhyreox Hectopat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 432 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #4 TEKNOLOJİPEREST dedi: Intel HD 520. Genişletmek için tıkla... Intel grafikleri uygulaması yüklü mü? Yüklü ise ekran kısmından renk seçeneğine gel burada doygunluk yazacak bende İngilizce bunu 100 yapın. Dosya Ekleri 1723228179349.png 14,9 KB · Görüntüleme: 17 1723228268792.png 12,5 KB · Görüntüleme: 18
TEKNOLOJİPEREST dedi: Intel HD 520. Genişletmek için tıkla... Intel grafikleri uygulaması yüklü mü? Yüklü ise ekran kısmından renk seçeneğine gel burada doygunluk yazacak bende İngilizce bunu 100 yapın.
TEKNOLOJİPEREST Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 1.408 Makaleler 1 Çözümler 6 9 Ağustos 2024 #5 Zhyreox dedi: Intel grafikleri uygulaması yüklü mü? Yüklü ise ekran kısmından renk seçeneğine gel burada doygunluk yazacak bende İngilizce bunu 100 yapın. Genişletmek için tıkla... Başka ne yapabilirim hocam doygunluğu yaptım.
Zhyreox dedi: Intel grafikleri uygulaması yüklü mü? Yüklü ise ekran kısmından renk seçeneğine gel burada doygunluk yazacak bende İngilizce bunu 100 yapın. Genişletmek için tıkla... Başka ne yapabilirim hocam doygunluğu yaptım.
Zhyreox Hectopat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 432 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #6 TEKNOLOJİPEREST dedi: Başka ne yapabilirim hocam doygunluğu yaptım. Genişletmek için tıkla... Parlaklıkda yapabilirsiniz sonra da monitörün kendi menüsü varsa oradanda renkleri ayarlayın.
TEKNOLOJİPEREST dedi: Başka ne yapabilirim hocam doygunluğu yaptım. Genişletmek için tıkla... Parlaklıkda yapabilirsiniz sonra da monitörün kendi menüsü varsa oradanda renkleri ayarlayın.
TEKNOLOJİPEREST Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 1.408 Makaleler 1 Çözümler 6 9 Ağustos 2024 #7 Zhyreox dedi: Parlaklıkda yapabilirsiniz sonra da monitörün kendi menüsü varsa oradanda renkleri ayarlayın. Genişletmek için tıkla... Hocam laptop
Zhyreox dedi: Parlaklıkda yapabilirsiniz sonra da monitörün kendi menüsü varsa oradanda renkleri ayarlayın. Genişletmek için tıkla... Hocam laptop