K Kağan Özdemir82 Decapat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #1 Merhaba, daha bu işlerde yeniyim elimde bir LED sürücüsü var ve üzerinde 28-40 volt yazıyor. Ben test ettiğimde 44v veriyorda. 44 volt benim kullanacağım cihaz için çok fazla. Bunu 36'nın altına düşürme yolları var mı?
Merhaba, daha bu işlerde yeniyim elimde bir LED sürücüsü var ve üzerinde 28-40 volt yazıyor. Ben test ettiğimde 44v veriyorda. 44 volt benim kullanacağım cihaz için çok fazla. Bunu 36'nın altına düşürme yolları var mı?
5 564803 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 1.262 Çözümler 4 16 Şubat 2025 #2 Hocam trafonun çıkışını çekebilir misiniz? Genelde bunların çıkışında potansiyometre olur ve voltajı düşürüp yükseltmeye yarar.
Hocam trafonun çıkışını çekebilir misiniz? Genelde bunların çıkışında potansiyometre olur ve voltajı düşürüp yükseltmeye yarar.
K Kağan Özdemir82 Decapat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #3 564803 dedi: Hocam trafonun çıkışını çekebilir misiniz? Genelde bunların çıkışında potansiyometre olur ve voltajı düşürüp yükseltmeye yarar. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam potansiyometreside yok. İçini açmayı denediğimde epoksi vardı. Elimden küçük bişey.
564803 dedi: Hocam trafonun çıkışını çekebilir misiniz? Genelde bunların çıkışında potansiyometre olur ve voltajı düşürüp yükseltmeye yarar. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam potansiyometreside yok. İçini açmayı denediğimde epoksi vardı. Elimden küçük bişey.
MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 19 Şubat 2025 #4 Kağan Özdemir82 dedi: Maalesef hocam potansiyometreside yok. İçini açmayı denediğimde epoksi vardı. Elimden küçük bir şey. Genişletmek için tıkla... 564803 dedi: Hocam trafonun çıkışını çekebilir misiniz? Genelde bunların çıkışında potansiyometre olur ve voltajı düşürüp yükseltmeye yarar. Genişletmek için tıkla... Her trafoda trimpot olmaz. Buck converter kullanın.
Kağan Özdemir82 dedi: Maalesef hocam potansiyometreside yok. İçini açmayı denediğimde epoksi vardı. Elimden küçük bir şey. Genişletmek için tıkla... 564803 dedi: Hocam trafonun çıkışını çekebilir misiniz? Genelde bunların çıkışında potansiyometre olur ve voltajı düşürüp yükseltmeye yarar. Genişletmek için tıkla... Her trafoda trimpot olmaz. Buck converter kullanın.