Zafer1912 Hectopat Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2015 #1 Arkadaşlar iyi akşamlar beim şuan monitörüm yok şuan samsung Led TV Kullanıyorum fakat ekran Kartı İntelin Kullanıyor ve Boyutlar Tam Ekran Değil Kendi Ekran Kartımı Nasıl Kullanabilirim Arkadaşlar ?
Arkadaşlar iyi akşamlar beim şuan monitörüm yok şuan samsung Led TV Kullanıyorum fakat ekran Kartı İntelin Kullanıyor ve Boyutlar Tam Ekran Değil Kendi Ekran Kartımı Nasıl Kullanabilirim Arkadaşlar ?
Nomasko Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Aralık 2014 Mesajlar 2.814 Makaleler 6 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2015 #2 Görüntü çıkışını ekran kartına mı bağladınız ?
Zafer1912 Hectopat Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2015 #3 Silinen üye dedi: Görüntü çıkışını ekran kartına mı bağladınız ? Genişletmek için tıkla... Ekran Kartında HDMI Varya Ona Bağladım İşte
Silinen üye dedi: Görüntü çıkışını ekran kartına mı bağladınız ? Genişletmek için tıkla... Ekran Kartında HDMI Varya Ona Bağladım İşte