LED xenon önerisi

1xcs

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Volkswagen aracimin fabrika çıkışı lambaları istediğim gibi aydınlatmıyor gece performansları çok kötü. H4 veya H7 için şimşek far olarak önerebileceğiniz markalar nedir? Niken ve photon markaları varmış kullananlar yardımcı olabilir mi? Performansı nasıldır.

Aracınızın ampulleri H4 mü H7 mi? Keza ikisi bir farda kullanılmamaktadır.

Aracınızın ampulleri H4 mü H7 mi? Keza ikisi bir farda kullanılmamaktadır.

Evet H4 farım var ama ikinci bir aracımda var H7 ona da almak istedim o yüzden yazdım ama kafa karışıklığı olmaması adına H4 üzerinden gidebiliriz.

Evet H4 farım var ama ikinci bir aracımda var H7 ona da almak istedim o yüzden yazdım ama kafa karışıklığı olmaması adına H4 üzerinden gidebiliriz.

Hocam çok kaliteli bir şey olarak Nao önerebilirim. Kendi aracımda 2019'dan beri hem far hem plakalıklarda kullanıyorum bu markayı. Ürünleri gayet güzel ve uzun ömürlü.

Saydığınız markalar ise TR'de tutulan ürünler ancak kalite ve ömür konusunda sıkıntılılar. Nao bütçenize uymazsa Photon marka CSP çipli H4 yada H7 alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…