F Fatih Çakmakçı Hectopat Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 340 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2014 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben kasama ledli fan takmak istiyorum. Acaba ışığı yandığında aşağıdaki gibi görüntü veren yani aşırı ışık yanan bir 120mm'lik kırmızı fan var mı ?
Merhaba arkadaşlar. Ben kasama ledli fan takmak istiyorum. Acaba ışığı yandığında aşağıdaki gibi görüntü veren yani aşırı ışık yanan bir 120mm'lik kırmızı fan var mı ?
Mustafa Karaoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 2.560 Makaleler 42 Yer Gebze Çayırova Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2014 #2 Buyur kardeşim. Cooler Master Sickleflow 120Mm Kırmızı Led Sessiz Fan - Vatan Bilgisayar Cooler Master Sickleflow 120Mm Mavi Led Sessiz Fan - Vatan Bilgisayar Cooler Master Sickleflow 120Mm Yeşil Led Fan - Vatan Bilgisayar
Buyur kardeşim. Cooler Master Sickleflow 120Mm Kırmızı Led Sessiz Fan - Vatan Bilgisayar Cooler Master Sickleflow 120Mm Mavi Led Sessiz Fan - Vatan Bilgisayar Cooler Master Sickleflow 120Mm Yeşil Led Fan - Vatan Bilgisayar
F Fatih Çakmakçı Hectopat Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 340 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2014 #3 Kardeşim Sickleflow'ların videolarını falan izledimde ışığı az yanıyor. Bana resimdeki gibi çok yanan fan lazım.
Kardeşim Sickleflow'ların videolarını falan izledimde ışığı az yanıyor. Bana resimdeki gibi çok yanan fan lazım.
Mustafa Karaoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 2.560 Makaleler 42 Yer Gebze Çayırova Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2014 #4 Buyur kardeşim. Bu da iyi yandığının kanıtı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Buyur kardeşim. Bu da iyi yandığının kanıtı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Corsair45 Hectopat Katılım 12 Haziran 2014 Mesajlar 376 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2014 #5 Ses yapıyor sanırım o önerdiğiniz fanlar.
Mustafa Karaoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 2.560 Makaleler 42 Yer Gebze Çayırova Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2014 #6 Bu videoda neden ses yapmıyor. Kimden alıyorsunuz bu bilgileri? Bu videoda neden tık ses yok? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videoda neden ses yapmıyor. Kimden alıyorsunuz bu bilgileri? Bu videoda neden tık ses yok? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
F Fatih Çakmakçı Hectopat Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 340 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2014 #7 Sağol kardeşim güzelmiş alıcam bunu. Birde bir sorum olacak fanla ilgili ayar yapbiliyor muyuz ? Işığıyla ilgili ?
Sağol kardeşim güzelmiş alıcam bunu. Birde bir sorum olacak fanla ilgili ayar yapbiliyor muyuz ? Işığıyla ilgili ?
Corsair45 Hectopat Katılım 12 Haziran 2014 Mesajlar 376 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2014 #8 Bende alacağım o zaman bundan. Kırmızı olanını.
Mustafa Karaoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 2.560 Makaleler 42 Yer Gebze Çayırova Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2014 #9 @Silinen üye Nasıl bir ayarı kastediyorsunuz?
F Fatih Çakmakçı Hectopat Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 340 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2014 #10 Işığın ayarı olur , fan hız ayarı olur.