Lefe Alınır Mı?

Doğru yaptınız ikna ederek. Yaşlı biri ise zaten görüp geçirmiş. Çok zorlanabilirdi. Eli titreyen büyüklerimiz gibi ise elinden düşürüp kırabilirdi. Alınmaz demiyorum. Sadece zorlanır.

Kesinlikle şık, ele yakışan bir telefon. Geekbench skoru tekli işlemci de 550 çoklu da 1500 üzeri. Antutu da 19200 puan. Geekbench de gm5 den iyi, antutu v6 da gm 5, 9 bin puan fark atıyor.Bu durumda, testlerin güvenilir olmadığını düşünüyorum.Sonuç olarak denginin gm5 olduğunu çıkarabiliriz.Fakat şıklık açısında tercihim LEFE olur.
Az önce sistem güncellemesi geldi.Kamerası orta düzey, bataryası yoğunda 1 gün, az kullanımda 2 gün.Şarj süresi 2-2.5 saat, kulaklığın ve hoparlörün ses performansı iyi, + yazılım özellikleri mevcut, ekranı cam değil ! Bazen dokunuşu algılamama gibi bir durum var, umarım güncellemeden sonra düzelir. ( ekran koruyucudan da kaynaklanıyor olabilir. )

1 GB RAM ile tetris oynarsın Android'de anca. Adamın forumda ki ilk mesajı Lefe övmek.
Adına kadar çakmışlar ZTE'yi, bari Blade koymasaydınız serinin adını. Bu bildiğiniz replika diyebileceğimiz telefonlara marka uydurmuşlar.

Almayın kardeşim pişman olursunuz, illa yerli sermayeyi desteklemek istiyorsanız Vestel, GM falan alın. Yarın öbür gün bozulursa muhatabınız olsun karşınızda. Aynı fiyata madem yerli V3 5070, GM5, GM4G falan var Hepsiburada'da falan. Onun dışında Lenovo K5, İdol 3 de düşünebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldım yengem beğenince gidip bir tane de o na aldım.

Bu resimde sana kapak olsun alper efendi, tane blade X6 aldım.

Dosya Ekleri

• IMG_20170414_082601.jpg
    202,7 KB · Görüntüleme: 365
    202,7 KB · Görüntüleme: 216
    202,7 KB · Görüntüleme: 201
Son düzenleyen: Moderatör:
Kapak mı ? Neyse size kolay gelsin, pek çıkmaz size buradan iş, başka sitelerde dene şansını Lefe Blade ile iyi günler.

% 2 den % 100 e şarj süresi 3,5 saat.Aslında yoğun kullanımda kişiye göre değişir benim için 1 günü rahat çıkarır.

Ben uzun süredir kullanıyorum. Şarjı yüzde yüzken yüzde sıfıra kadar oyun oynadım. Bana mısın demedi. Her türlü oyunu oynadım. Telefonun Hiçbir sıkıntısı yok. Tek kötü yanı kamerası. Orta seviye bir kamera var. Telefonu yapana helal olsun. 4 binlik telefonlardan pek bir farkı yok. Şimdi siz güleceksiniz böyle dediğim için. Ben iphone 6S Plus da kullandım. Bu telefonun tek eksiği kamera ve hızlı şarj.

ZTE yi bilmem, ama bu telefonu almayın. X6'dan 2 tane aldım ikisinde de durum aynı, ekran dokunmatiği bir müddet sonra anormal işler yapıyor. Ya algılamıyor, yada alt veya üst satır harfleri yazıyor.Bende olanı 2 sefer servise verdim sonuç aynı. 3. ye yollamaya hazırlanırken düşürüp ekranı kırdım. BİLGİNİZE ( İlle de ucuz telefon alacak iseniz GM alın )
Kardeş halaa memnun musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…