The Surge Bundle alacağım ve yerde kalan parayla da bu ikisini alabiliyorum. Korku, gerilim, zombi türünde oynayan biri değilim ama buna şans vermek istiyorum. 2'de hikaye var diye biliyorum peki 1'de de var mı?
The surge bundle alacağım ve yerde kalan parayla da bu ikisini alabiliyorum. Korku, gerilim, zombi türünde oynayan biri değilim ama buna şans vermek istiyorum. 2'de hikaye var diye biliyorum peki 1'de de var mı?
The surge bundle alacağım ve yerde kalan parayla da bu ikisini alabiliyorum. Korku, gerilim, zombi türünde oynayan biri değilim ama buna şans vermek istiyorum. 2'de hikaye var diye biliyorum peki 1'de de var mı?
Al gitsin, ikisi de efsane oyun, L4D2 içinde 1 de var ama olsun 1'i de al gitsin.
Arkadaşın yoksa direk online olarak Türklerle oynarsın, ortamı çok iyidir l4D2'nin, kıyak adamlar vardır.