Left 4 Dead 1 ve 2 alınır mı?

The Real Ferid

Hectopat
Yer
Almanya
Daha fazla  
The Surge Bundle alacağım ve yerde kalan parayla da bu ikisini alabiliyorum. Korku, gerilim, zombi türünde oynayan biri değilim ama buna şans vermek istiyorum. 2'de hikaye var diye biliyorum peki 1'de de var mı?

The surge bundle alacağım ve yerde kalan parayla da bu ikisini alabiliyorum. Korku, gerilim, zombi türünde oynayan biri değilim ama buna şans vermek istiyorum. 2'de hikaye var diye biliyorum peki 1'de de var mı?

Tek başına oynayacaksan tavsiye etmem doğrusu arkadaş ortamı ile çok çok daha zevkli oluyor tek pek sarmıyor.

The surge bundle alacağım ve yerde kalan parayla da bu ikisini alabiliyorum. Korku, gerilim, zombi türünde oynayan biri değilim ama buna şans vermek istiyorum. 2'de hikaye var diye biliyorum peki 1'de de var mı?

Al gitsin, ikisi de efsane oyun, L4D2 içinde 1 de var ama olsun 1'i de al gitsin.
Arkadaşın yoksa direk online olarak Türklerle oynarsın, ortamı çok iyidir l4D2'nin, kıyak adamlar vardır.

Oyunun içerisinde internetten oynama seçeneği var. Yani oynayacak kimse bulamıyorsanız bile kolaylıkla Türk oyuncularla denk gelebiliyorsunuz.

Bence alınır, türünün en güzel yapımlarındandır kendisi. Tek başına boğucu olacak ancak, çok oyunculu girin.

LF42'yi al gitsin 20 TL içinde bulunduğumuz ekonomide para değil artık insanlar yerde görse almıyor.

Mod desteği ile ölümsüzleşen bir yapım online oynamayacakcan almanın bir manası yok
Workshop üzerinden yeni hikaye modları da bulunmakta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…