Arkadaşlar en iyi atölye modları hakkında bir rehber hazırlamak istiyorum, bu yüzden modların linkini paylaşmam gerek sıkıntı çıkartır mı? Ben çıkartıcağını düşünmüyorum ama sorayım dedim.
Hayır çıkarmaz ama yayınlayan kişiden izin alman daha doğru olur. Counter-Strike hakkında bir sürü aim geliştirme konulu rehber var ve çoğunda haritaların linki paylaşılıyor sıkıntı olacağını sanmam.
Hayır çıkarmaz ama yayınlayan kişiden izin alman daha doğru olur. Counter-Strike hakkında bir sürü aim geliştirme konulu rehber var ve çoğunda haritaların linki paylaşılıyor sıkıntı olacağını sanmam.
İzin almam pek mümkün değil çünkü çok fazla mod var, bence onlar için de iyi bir şey aslında kötü bir şey yapmıyorum ama sorayım dedim. Son kısımlara mod yapımcılarının diğer modlarına bakmayı unutmayın diyip profillerini koymaya çalışacağım.
İzin almam pek mümkün değil çünkü çok fazla mod var, bence onlar için de iyi bir şey aslında kötü bir şey yapmıyorum ama sorayım dedim. Son kısımlara mod yapımcılarının diğer modlarına bakmayı unutmayın deyip profillerini koymaya çalışacağım.