Çözüldü Left 4 Dead 2 "Failed to create D3D device" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 8.1

ValiBey36

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 1600 AF İşlemci
INNO3D GTX 1650 GDDR6 Ekran Kartı
Biostar A302M Anakart
500GB SEAGATE HDD+PATRİOT BRUST 240GB SSD
2x8GB Crucial 3000MHz CL15 RAM
LG 22MK400H Monitör
Meslek
Öğrenci
Öncelikle yeni yılınızı kutluyarak konuya başlangıç yapıyorum. Yaklaşık 3-4 gün önce format attırdım. L4D2 formattan sonra ilk kez çalıştırdıktan sonra bu hayatı aldım. Windows 8.1 Pro kullanıyorum. Çözüm nedir sizce?

1609450390368.png

Çözüm
Steam'in kendi hazırladığı bir konu. Oradaki adımları uygulayın. Olmazsa dönüş yapın.
Not: Left 4 Dead, Left 4 Dead 2, Portal 2 veya Counter-Strike: Global Offensive oynamaya çalışıyorsanız, bunun yerine başlatma seçeneğinizi -dxlevel 90 olarak ayarlamalısınız .
Denmiş. Dikkate alın. Attığım konu size yardımcı olacaktır.
Hocam, vallahi olmuyor.
Sorunum, çözüldü. Farklı bir yol denedim. Eğer aynı hatayı alan arkadaşlar varsa bu videoya bakabilirler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yeni yılınızı kutlar, selamlarımı iletirim.
Steam'in kendi hazırladığı bir konu. Oradaki adımları uygulayın. Olmazsa dönüş yapın.
Not: Left 4 Dead, Left 4 Dead 2, Portal 2 veya Counter-Strike: Global Offensive oynamaya çalışıyorsanız, bunun yerine başlatma seçeneğinizi -dxlevel 90 olarak ayarlamalısınız .

Hocam, vallahi olmuyor.
Sorunum, çözüldü. Farklı bir yol denedim. Eğer aynı hatayı alan arkadaşlar varsa bu videoya bakabilirler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yeni yılınızı kutlar, selamlarımı iletirim.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı