GökUzay Kilopat Katılım 8 Aralık 2018 Mesajlar 328 Makaleler 1 31 Ekim 2020 #1 Selamlar dostlar, oyun ilgimi cekti 5-6 saat oynama firsati buldum. Beraber oynamak isteyen var mi 2-3 saat stres atalim?
Selamlar dostlar, oyun ilgimi cekti 5-6 saat oynama firsati buldum. Beraber oynamak isteyen var mi 2-3 saat stres atalim?
T TRVDehşeti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 4.653 Çözümler 14 31 Ekim 2020 #2 GökUzay dedi: Selamlar dostlar, oyun ilgimi cekti 5-6 saat oynama firsati buldum. Beraber oynamak isteyen var mi 2-3 saat stres atalim? Genişletmek için tıkla... O kadar vaktim yok ama 1 saat falan oynayabilirim . Hangi modda oynayacağız? Ben pek iyi sayılmam normal modda oynayalım. Kullanıcı adım: UGANDACUMHURBAŞKANIBAŞBAKANI . Ekleyin oynayalım. Edit: Hâlâ ses soluk yok bekliyorum . Son düzenleme: 31 Ekim 2020
GökUzay dedi: Selamlar dostlar, oyun ilgimi cekti 5-6 saat oynama firsati buldum. Beraber oynamak isteyen var mi 2-3 saat stres atalim? Genişletmek için tıkla... O kadar vaktim yok ama 1 saat falan oynayabilirim . Hangi modda oynayacağız? Ben pek iyi sayılmam normal modda oynayalım. Kullanıcı adım: UGANDACUMHURBAŞKANIBAŞBAKANI . Ekleyin oynayalım. Edit: Hâlâ ses soluk yok bekliyorum .