Steam Left 4 Dead 2 indirime ne zaman girer?

Leah

Zeptopat
Yaz indirimlerinde almayı düşünüyordum ama o sıralar zombi oyunlarından sıkıldığım için almamıştım. Geçen de Portal2 indirime girince hemen Left 4 Dead 2'ye göz attım ama indirime girmemişti. Ne zaman indirime girer acaba? Kendisi için şu zamanda 105TL çok bir fiyat değil ama indirimsiz oyun almak da çok hoşuma gitmiyor Bir sonraki Steam indirimi olan Strateji Festivali'nde indirime girer mi?

Son düzenleme:
Sonraki büyük indirimler sonbahar indirimi ve cadılar bayramı indirimi olacak. Sonbahar indiriminde indirime girer mi bilmem ama cadılar bayramında kesin girer.

ben 1.90 TL ye almıştım heralde

Yuh ben 3 liraya almıştım.
Sonbaharda indirime girer 10 liraya alırsın.

Sonbahar indiriminde kesinlikle girer.

Sonbahar indiriminde kesinlikle girer.
Hocam bir şey sormak istiyorum. Bu büyük mevsimsel indirim olarak geçen 4 indirimde aynı indirimler mi oluyor? Yani yaz indirimde daha çok kış indirimde daha az indirim oluyor gibi bir olay var mı?

Hocam bir şey sormak istiyorum. Bu büyük mevsimsel indirim olarak geçen 4 indirimde aynı indirimler mi oluyor? Yani yaz indirimde daha çok kış indirimde daha az indirim oluyor gibi bir olay var mı?

Sanırım en çok yaz ve kış oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…