Left 4 Dead 2 kapanıyor

Pro_Sandly

Hectopat
Merhaba, oyunu indirdim. Hem de çok hevesl bir şekilde. Oyuna tam giriyor loading kutucuğu doluyor ve oyun donuyor 5 10 saniye sonrada PC kapanıyor ve sinyal yok diyor mecbur yeniden açıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Varsa dump dosyalarını paylaşınız. Sistem özelliklerinizi yazınız.

Büyük ihtimalle kaldırmadığı için yeniden başlatıyordur. Sistemi belirtmemiş ki.
Sistemin yeniden başladığını söylememiş ki ekranın gittiğini sinyal yok yazdığını söylemiş. Bir sistem oyunu kaldıramıyorsa yeniden başlamaz. Bu oyun zaten yüksek sistem gereksinimlerine sahip değil.
Intel GMA ekran kartı kullanıyorsa ekran kartının 2011 sürümü yüklü değilse bu problem olabiliyordu. O yüzden sistemini yazması lazım.

Sistemin yeniden başladığını söylememiş ki ekranın gittiğini sinyal yok yazdığını söylemiş. Bir sistem oyunu kaldıramıyorsa yeniden başlamaz. Bu oyun zaten yüksek sistem gereksinimlerine sahip değil.
Intel GMA ekran kartı kullanıyorsa ekran kartının 2011 sürümü yüklü değilse bu problem olabiliyordu. O yüzden sistemini yazması lazım.
Konuyu hirtlatiyorum Intel g41 express chipset var 4gb ram pentium işlemci 64vram sadece win 7 oyunu ilk aldığım zaman açıldı oynattı. Sonra çıktım bidaha girdim monitör no Signal gelip kendini kapatıyor baştan başlatmak zorunda kalıyorum önceden 2gb ekran kartı vardı şuan on board Intel g41 express chipset

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı