S salihkars66 Hectopat Katılım 29 Mart 2013 Mesajlar 146 Yer Yozgat 2 Kasım 2013 #1 Merhaba arkadaşlar. Left4Dead2 kurarken setup steamı görüyor. Steamı görmeden kurmak istiyorum nasıl yapabilirim ?
Merhaba arkadaşlar. Left4Dead2 kurarken setup steamı görüyor. Steamı görmeden kurmak istiyorum nasıl yapabilirim ?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 6 Kasım 2013 #2 Yani diyorsun ki 5 TL'ye satılan oyunu bile korsan alacak kadar oyun geliştiricilere saygım yok. Ok, o zaman bizim de sizin 128 mesajınıza saygımız yok. Hesabınızı sildik.* Left 4 Dead 2 on Steam *Burada birikmiş hatalarınız etkisi de vardı.
Yani diyorsun ki 5 TL'ye satılan oyunu bile korsan alacak kadar oyun geliştiricilere saygım yok. Ok, o zaman bizim de sizin 128 mesajınıza saygımız yok. Hesabınızı sildik.* Left 4 Dead 2 on Steam *Burada birikmiş hatalarınız etkisi de vardı.
E emirdemirci1907 Picopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 531 Çözümler 2 30 Nisan 2021 #3 salihkars66 dedi: Merhaba arkadaşlar. Left4Dead2 kurarken setup steamı görüyor. Steamı görmeden kurmak istiyorum nasıl yapabilirim ? Genişletmek için tıkla... Oyunu satın almanız gerek. İndirimde 3,70 indirime girince alın.
salihkars66 dedi: Merhaba arkadaşlar. Left4Dead2 kurarken setup steamı görüyor. Steamı görmeden kurmak istiyorum nasıl yapabilirim ? Genişletmek için tıkla... Oyunu satın almanız gerek. İndirimde 3,70 indirime girince alın.