Left 4 Dead 2 nasıl türkçe yapabilirim?

Steam, CD olarak satmıyor. Oyunlar hesabınıza ekleniyor ve istediğiniz kadar, istediğiniz zaman indiriyorsunuz. Oyunun fiyatı 5, belki 3 dolara kadar düşebilir. Takip edin. 4 CD dediğiniz de sanıyorum ki 4-Pack. Bunu alırsanız oyundan 4 tane almış oluyorsunuz.

Hayır. Orijinal oyunu indirme yetkisine sahip oluyorsunuz .
Peki bu ne demek oluyor?
Ekran Alıntısı.PNG

Eğer zenginsen, arkadaşlarının durumu müsait değilse, ve beraber oynamak istiyorsan 4 tane alırsın bunların 1 tanesi senin olur diğer 3 tanesini arkadaşlarına hediye olarak gönderirsin. Yada 4 arkadaş parayı ortak verirsiniz, toplu alarak kar etmiş olursunuz.

Şimdi cd halinde gelmiyor ise 4 tane alınca ne işe yarıyor onu anlamadım. Teklisini alınca tek bilgisayardamı oynanıyor? Diğer arkadaşların pcsinden giriş yapıp yüklesem olmazmı? @Go to Hell

Şimdi cd halinde gelmiyor ise 4 tane alınca ne işe yarıyor onu anlamadım. Teklisini alınca tek bilgisayardamı oynanıyor? Diğer arkadaşların pcsinden giriş yapıp yüklesem olmazmı? @Go to Hell
4 tane alınca 3 tanesini arkadaşına verebiliyorsun ve toplu bir biçimde oynayabiliyorsunuz. Bu arada steam 11.yılını dolduracak nerelerdeydin yahu ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı