Left 4 Dead 2 nasıl türkçe yapabilirim?

Steam, CD olarak satmıyor. Oyunlar hesabınıza ekleniyor ve istediğiniz kadar, istediğiniz zaman indiriyorsunuz. Oyunun fiyatı 5, belki 3 dolara kadar düşebilir. Takip edin. 4 CD dediğiniz de sanıyorum ki 4-Pack. Bunu alırsanız oyundan 4 tane almış oluyorsunuz.

Eğer zenginsen, arkadaşlarının durumu müsait değilse, ve beraber oynamak istiyorsan 4 tane alırsın bunların 1 tanesi senin olur diğer 3 tanesini arkadaşlarına hediye olarak gönderirsin. Yada 4 arkadaş parayı ortak verirsiniz, toplu alarak kar etmiş olursunuz.

Şimdi cd halinde gelmiyor ise 4 tane alınca ne işe yarıyor onu anlamadım. Teklisini alınca tek bilgisayardamı oynanıyor? Diğer arkadaşların pcsinden giriş yapıp yüklesem olmazmı? @Go to Hell

Şimdi cd halinde gelmiyor ise 4 tane alınca ne işe yarıyor onu anlamadım. Teklisini alınca tek bilgisayardamı oynanıyor? Diğer arkadaşların pcsinden giriş yapıp yüklesem olmazmı? @Go to Hell
4 tane alınca 3 tanesini arkadaşına verebiliyorsun ve toplu bir biçimde oynayabiliyorsunuz. Bu arada steam 11.yılını dolduracak nerelerdeydin yahu ?

Şimdiye kadar sadece 6 tane orjinal oyun aldım. Birde steam cd halinde vermiyor pek hoşuma gitmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…