KOD348 Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #1 RAM 16GB Left 4 Dead 2'de bazı bölümlerinde hata vermeden oyundan atıyor.
Çözüm Ahmetbuğragzkra 14 Haziran 2023 KOD348 dedi: Hayır. Her şey 3 saniyeliğine donuyor ve oyundan atıyor. Genişletmek için tıkla... Options>video>dısplay mode>windowed
KOD348 dedi: Hayır. Her şey 3 saniyeliğine donuyor ve oyundan atıyor. Genişletmek için tıkla... Options>video>dısplay mode>windowed
EVANESCENCE Centipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.798 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sabahtan akşama kadar Metal ve rock dinlemek 14 Haziran 2023 #2 Tam sistem özellikleriniz nedir? Ayrıca oyun orijinal değilse böyle sorunlar olabilir. Orijinal ise oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Artı 0 Eksi
Tam sistem özellikleriniz nedir? Ayrıca oyun orijinal değilse böyle sorunlar olabilir. Orijinal ise oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin.
Ahmetbuğragzkra Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 393 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #3 KOD348 dedi: Left 4 Dead 2'de bazı bölümlerinde hata vermeden oyundan atıyor. Genişletmek için tıkla... Dosya doğrulaması yapabilirsin. Artı 0 Eksi
KOD348 dedi: Left 4 Dead 2'de bazı bölümlerinde hata vermeden oyundan atıyor. Genişletmek için tıkla... Dosya doğrulaması yapabilirsin.
KS KS KOD348 Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #4 EVANESCENCE dedi: Tam sistem özellikleriniz nedir? Ayrıca oyun orijinal değilse böyle sorunlar olabilir. Orijinal ise oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Oyunum orjinal.Dosya doğrulamasını yaptım.Hatta sildim yükledim ama yine aynı.Düne kadar oynatıyordu birdenbire atmaya başladı Artı 0 Eksi
EVANESCENCE dedi: Tam sistem özellikleriniz nedir? Ayrıca oyun orijinal değilse böyle sorunlar olabilir. Orijinal ise oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Oyunum orjinal.Dosya doğrulamasını yaptım.Hatta sildim yükledim ama yine aynı.Düne kadar oynatıyordu birdenbire atmaya başladı
Ahmetbuğragzkra Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 393 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #5 KOD348 dedi: Oyunum orijinal. Dosya doğrulamasını yaptım. Hatta sildim yükledim ama yine aynı. Düne kadar oynatıyordu birdenbire atmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir hata alıyor musun? Artı 0 Eksi
KOD348 dedi: Oyunum orijinal. Dosya doğrulamasını yaptım. Hatta sildim yükledim ama yine aynı. Düne kadar oynatıyordu birdenbire atmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir hata alıyor musun?
KS KS KOD348 Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #6 Ahmetbuğragzkra dedi: Herhangi bir hata alıyor musun? Genişletmek için tıkla... Hayır.Her şey 3 saniyeliğine donuyor ve oyundan atıyor. Artı 0 Eksi
Ahmetbuğragzkra dedi: Herhangi bir hata alıyor musun? Genişletmek için tıkla... Hayır.Her şey 3 saniyeliğine donuyor ve oyundan atıyor.
Ahmetbuğragzkra Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 393 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #7 KOD348 dedi: Hayır. Her şey 3 saniyeliğine donuyor ve oyundan atıyor. Genişletmek için tıkla... Options>video>dısplay mode>windowed Artı 0 Eksi Çözüm
KOD348 dedi: Hayır. Her şey 3 saniyeliğine donuyor ve oyundan atıyor. Genişletmek için tıkla... Options>video>dısplay mode>windowed
EVANESCENCE Centipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.798 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sabahtan akşama kadar Metal ve rock dinlemek 14 Haziran 2023 #8 Çözüldü: Left 4 Dead 2 oyundan atma sorunu Bir hocamız böyle çözmüş sanırım. Artı 0 Eksi
KS KS KOD348 Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #9 Ahmetbuğragzkra dedi: Options>video>dısplay mode>windowed Genişletmek için tıkla... Oldu hocam teşekkürler Artı 0 Eksi
Ahmetbuğragzkra dedi: Options>video>dısplay mode>windowed Genişletmek için tıkla... Oldu hocam teşekkürler
Ahmetbuğragzkra Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 393 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #10 KOD348 dedi: Oldu hocam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi