A.Aoi Decapat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #1 Uzun bir aradan sonra L4D2 tekrardan başladım. Bayağı paslanmısım. Melee skeet pratiklerini yapabileceğim bildiğiniz bir mod var mı?
Uzun bir aradan sonra L4D2 tekrardan başladım. Bayağı paslanmısım. Melee skeet pratiklerini yapabileceğim bildiğiniz bir mod var mı?
O Oluapjpj Kilopat Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 736 Makaleler 3 16 Şubat 2022 #2 Campaignleri oyunun içinde olan without gun yani sadece yakın dövüş ile oynayabileceğiniz bir modu var, deneyebilirsiniz.
Campaignleri oyunun içinde olan without gun yani sadece yakın dövüş ile oynayabileceğiniz bir modu var, deneyebilirsiniz.
A.Aoi Decapat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #3 @Oluapjpj oyle çok vakit kaybı oluyo. bu tarz modlardan bahsediyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
@Oluapjpj oyle çok vakit kaybı oluyo. bu tarz modlardan bahsediyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et