Left 4 Dead 2 splitscreen 2 kişi oynanmıyor

DarkMyFor

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncellikle kolay gelsin benim sorunum şu kız arkadaşımla Left 4 Dead 2 oynamak istedik bende YouTube girip bakalım o zaman dedim her şey okey ekranlar falan tamam kodları yazdım falan tam sevinip oynarken bu arada o klavyeyle fareyle ben Wireless Controller Polosmart psg05 kablosuz PS4.
Koluyla oynarken egilme ateş etme zıplama tuşlarına basınca otomatık klavye ve fare bana geciyor doğal olarak oda oynayamıyor bunu ne yaparsam yapayım cözemedim 2 gündür kafam patlayacak yok arkadaş yok sitelere giriyorum yazıyorum bu arada çoğu video yorumların da benim gibi insanlar var ve hiçbiri çözüm bulamamış anladığım kadarıyla dediğim gibi sorunum bu artık oyunu kaldıracağım buradan da bir şey çıkmasa.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 41
Dosyaları oyunun kurulu olduğu klasöre falan atılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Onu denediniz mi?

Fark etmiyor diye biliyorum ama bir deneyeyim olmasa yeniden indirim belki bir şey eksikdir

Dosyaları oyunun kurulu olduğu klasöre falan atılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Onu denediniz mi?

Tamamdır yaptım yeniden indirdim bir de oyun kolunu ekledim şimdi bununla ne yapmam gerekiyor tuşları benım atamama gerek var mı yoksa bu şekilde mi kalmalı YouTube'dan link de atabilirsiniz uğraşmak istemeseniz ben bakar yaparım sizin için de sıkıntı yoksa.

Ben uzun zaman önce kullandım şuan hatırlamıyorum fakat tuş ayarına gerek yok herhalde. Siz kontrolcüde tuşlara bastığınızda ve analoğu oynattığınızda programda gözüküyor mu ?

Ben uzun zaman önce kullandım şu an hatırlamıyorum fakat tuş ayarına gerek yok herhalde. Siz kontrolcüde tuşlara bastığınızda ve analoğu oynattığınızda programda gözüküyor mu?

Evet hepside oynuyor hareket ediyor nereye basarsam basayım o zaman hiç ellemiyorum direk oyuna giriyorum.

Ben uzun zaman önce kullandım şuan hatırlamıyorum fakat tuş ayarına gerek yok herhalde. Siz kontrolcüde tuşlara bastığınızda ve analoğu oynattığınızda programda gözüküyor mu ?
bu arada şu modu kullanıyorum bölünmüş ekran için

Splitscreen Support​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…