Left 4 Dead 2 sunucu düzenleme

Mustafa MRCN

Hectopat
Ben bir site üzerinden 60 günlük server kiraladım ve co-op modunda oynamak için birkaç ayar yapmam lazım.
Mesela öldürdüğümüz özel enfektelerde silah vs malzemeler düşüyor ve puan yükseldikçe karakterin mavi veya yeşil oluyor ayrıca puan sıralamasını belirten top10 diye komut oluyor.
Normalde bu tür Mod'a Kz Co-op deniliyor.
Ve ben serverimi bu bahsettiğim Kz mod'a ayarlamak istiyorum, ama ilk defa server kiraladığım için Server'a pek hakim değilim.
Sizden ricam bu konu hakkında bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi?
Özellikle @Recep Baltaş kardeşimden yardım rica ediyorum.

Sunucuyu kiraladığınız firmadan yardım isteyin. Nasıl bir panel kullandığınızı vb. bilgileri bilmiyoruz. Size en iyi onlar yardımcı olabilir.
Firmadan Kaç defa yardım istedim, ama yardımcı olmuyorlar, biz sadece serverın kurulumunu yapıp gerisine karışmıyoruz diye işin içinden sıyrılıp çıkıyorlar.
Resmen paramla rezil olum.
O yüzden burada yardım istiyorum.

Firmadan Kaç defa yardım istedim, ama yardımcı olmuyorlar, biz sadece serverın kurulumunu yapıp gerisine karışmıyoruz diye işin içinden sıyrılıp çıkıyorlar.
Resmen paramla rezil olum.
O yüzden burada yardım istiyorum.
Bu yüzden sunucu almadan önce firmayı iyice araştırmanız gerekiyor. Umarım bilen biri çıkar ve sorununuz çözülür. Yine de internette araştırmanızı öneririm belki anlatımını yapan birileri vardır.

Bu yüzden sunucu almadan önce firmayı iyice araştırmanız gerekiyor. Umarım bilen biri çıkar ve sorununuz çözülür. Yine de internette araştırmanızı öneririm belki anlatımını yapan birileri vardır.
Haklısın araştırma yapmadan bişey alınca böyle rezil oluyorsun.
Daha bide türk firması, ve o Firmadan öyle şikayeciyim ki, Hem hakkımı etmiyorum hemde birdaha o firmanın yanında geçmem.
Sürem dolunca gider yabancılardan alırım türklere para vermem bundan sonra.
Bu arada internette baya araştırdım ama bulamadım, o yüzden bu forumda bilgi sahibi çok olur diye bu konuyu açtım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı