İntel ARC Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 1.323 Çözümler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YOK 24 Mart 2022 #21 A.Aoi dedi: @İntel ARC nasil yapabiliriz. İşe yaramıyor o yöntem. Genişletmek için tıkla... @Osman Nuri23'nin attığı mesajı deneyin.
A.Aoi dedi: @İntel ARC nasil yapabiliriz. İşe yaramıyor o yöntem. Genişletmek için tıkla... @Osman Nuri23'nin attığı mesajı deneyin.
A.Aoi Decapat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #22 İntel ARC dedi: @Osman Nuri23'nin attığı mesajı deneyin. Genişletmek için tıkla... İşe yaramıyor o yöntem. Şimdi çözdüm olayı. Steam dilini ingilizceye çevirince oyunda İngilizce oldu.
İntel ARC dedi: @Osman Nuri23'nin attığı mesajı deneyin. Genişletmek için tıkla... İşe yaramıyor o yöntem. Şimdi çözdüm olayı. Steam dilini ingilizceye çevirince oyunda İngilizce oldu.
İntel ARC Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 1.323 Çözümler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YOK 24 Mart 2022 #23 A.Aoi dedi: İşe yaramıyor o yöntem. Şimdi çözdüm olayı. Steam dilini ingilizceye çevirince oyunda İngilizce oldu. Genişletmek için tıkla... Olduğuna sevindim.
A.Aoi dedi: İşe yaramıyor o yöntem. Şimdi çözdüm olayı. Steam dilini ingilizceye çevirince oyunda İngilizce oldu. Genişletmek için tıkla... Olduğuna sevindim.
5 520192 Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1.065 Makaleler 1 Çözümler 3 24 Mart 2022 #24 Doğrulamak olmadıda dili espanol seçtim geri İngilizce yapacağım ama 1 GB'lik dil paketi yüklüyor normal mi bu İngilizce seçersem espanol dil paketi silinirmi. Olmadı bu arada. 396597 dedi: Yapamazsın, sadece arayüz Türkçe destekliyor. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: konu dışı bu arada senle arkadaştık Rus borusuydun bir an engelledin neden Neden engelledin dostum? @396597 Son düzenleme: 24 Mart 2022
Doğrulamak olmadıda dili espanol seçtim geri İngilizce yapacağım ama 1 GB'lik dil paketi yüklüyor normal mi bu İngilizce seçersem espanol dil paketi silinirmi. Olmadı bu arada. 396597 dedi: Yapamazsın, sadece arayüz Türkçe destekliyor. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: konu dışı bu arada senle arkadaştık Rus borusuydun bir an engelledin neden Neden engelledin dostum? @396597
MetinCakir Kilopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 504 Çözümler 4 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #25 396597 dedi: Yapamazsın, sadece arayüz Türkçe destekliyor. Genişletmek için tıkla... Lütfen yanlış bilgi vermeyin. 520192 dedi: Arayüzden Türkçe yaptım ama oyun hala İngilizce. Nasıl Türkçe yapabilirim bunu? Genişletmek için tıkla... Eğer oyun Türkçe ama altyazılar İngilizce ise konsola "cc_lang turkish" yazarak sorunu çözebilirsiniz.
396597 dedi: Yapamazsın, sadece arayüz Türkçe destekliyor. Genişletmek için tıkla... Lütfen yanlış bilgi vermeyin. 520192 dedi: Arayüzden Türkçe yaptım ama oyun hala İngilizce. Nasıl Türkçe yapabilirim bunu? Genişletmek için tıkla... Eğer oyun Türkçe ama altyazılar İngilizce ise konsola "cc_lang turkish" yazarak sorunu çözebilirsiniz.