N NOHA Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 708 Çözümler 3 15 Ocak 2024 #1 Oyundaki bütün hikayeleri tek başıma bitirdim. Arkadaşım da yok. Left 4 Dead 2'de neler yapılabilir?
GrimKazashini Hectopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 1.733 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #2 Topluluk sunucularına girebilirsiniz, modlayabilirsiniz. Başka seçeneğiniz yok gibi.
N NOHA Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 708 Çözümler 3 15 Ocak 2024 #3 GrimKazashini dedi: Topluluk sunucularına girebilirsiniz, modlayabilirsiniz. Başka seçeneğiniz yok gibi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
GrimKazashini dedi: Topluluk sunucularına girebilirsiniz, modlayabilirsiniz. Başka seçeneğiniz yok gibi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
G gods of 999 Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.314 Makaleler 2 Çözümler 19 15 Ocak 2024 #4 Topluluk sunucuların da oynayabilirsiniz ya da tek başınıza expert modda speedrun yapabilirsiniz.
Turgineer Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.463 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ocak 2024 #5 Steam Workshop'dan zombilerin görünümünü değiştirebilirsiniz.
N NOHA Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 708 Çözümler 3 15 Ocak 2024 #6 gods of 999 dedi: Topluluk sunucuların da oynayabilirsiniz ya da tek başınıza expert modda speedrun yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Expert mod tam olarak ne oluyor hocam. Ben sadece senaryo modunu oynaduğım için biraz cahilim affola. Turgineer dedi: Steam Workshop'dan zombilerin görünümünü değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bakacağım hocam.
gods of 999 dedi: Topluluk sunucuların da oynayabilirsiniz ya da tek başınıza expert modda speedrun yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Expert mod tam olarak ne oluyor hocam. Ben sadece senaryo modunu oynaduğım için biraz cahilim affola. Turgineer dedi: Steam Workshop'dan zombilerin görünümünü değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bakacağım hocam.
G gods of 999 Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.314 Makaleler 2 Çözümler 19 15 Ocak 2024 #7 NOHA dedi: Expert mod tam olarak ne oluyor hocam. Ben sadece senaryo modunu oynaduğım için biraz cahilim affola. Bakacağım hocam. Genişletmek için tıkla... Uzman mod kısacası en zor modda oynayın normal zombilerin hasarı 10 can götürüyor charger tek atıyor falan.
NOHA dedi: Expert mod tam olarak ne oluyor hocam. Ben sadece senaryo modunu oynaduğım için biraz cahilim affola. Bakacağım hocam. Genişletmek için tıkla... Uzman mod kısacası en zor modda oynayın normal zombilerin hasarı 10 can götürüyor charger tek atıyor falan.
N NOHA Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 708 Çözümler 3 15 Ocak 2024 #8 gods of 999 dedi: Uzman mod kısacası en zor modda oynayın normal zombilerin hasarı 10 can götürüyor charger tek atıyor falan. Genişletmek için tıkla... Hocam ben en kolay modda enfektelere ölüyorum ama yinede deneyeceğim teşekkürler.
gods of 999 dedi: Uzman mod kısacası en zor modda oynayın normal zombilerin hasarı 10 can götürüyor charger tek atıyor falan. Genişletmek için tıkla... Hocam ben en kolay modda enfektelere ölüyorum ama yinede deneyeceğim teşekkürler.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.163 Makaleler 3 Çözümler 61 15 Ocak 2024 #9 Çok kaliteli sunucular var puan kasıp takılabiliyorsun istediğin zombiye dönüşebiliyorsun vs. Onun dışında arkadaşların ile sunucu açıp zombi insanlara karşı tarzı bir şey yapabilirsiniz.
Çok kaliteli sunucular var puan kasıp takılabiliyorsun istediğin zombiye dönüşebiliyorsun vs. Onun dışında arkadaşların ile sunucu açıp zombi insanlara karşı tarzı bir şey yapabilirsiniz.
N NOHA Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 708 Çözümler 3 15 Ocak 2024 #10 SiyahPassat dedi: Çok kaliteli sunucular var puan kasıp takılabiliyorsun istediğin zombiye dönüşebiliyorsun vs. Onun dışında arkadaşların ile sunucu açıp zombi insanlara karşı tarzı bir şey yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Maalesef arkadaşım yok.
SiyahPassat dedi: Çok kaliteli sunucular var puan kasıp takılabiliyorsun istediğin zombiye dönüşebiliyorsun vs. Onun dışında arkadaşların ile sunucu açıp zombi insanlara karşı tarzı bir şey yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Maalesef arkadaşım yok.