Left 4 Dead 3 geliyor olabilir mi?

397448

Hectopat
Makaleler
1
Biliyorsunuz son zamanlarda Counter Strike: Global offensive için Source 2 güncellemesinden bahsediliyor. Geçenlerde Twitter'da Aquarius'un DotA'ya gelen güncellemedeki CS2 sızıntısını gösterdiği bir post karşıma geldi. Fakat postun içinde "Left 4 Dead3" de geçiyor. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bahsi geçen tweet.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanmıyorum, CS Source 2 bile çok güçlü bir söylenti gibi bir şey sadece.( kaynak kodu muhabbetini biliyorum boşuna yazmayın. )
Belki daha çok var ama onun da bir yandan geliştirildiğini düşünüyorum.

O kadar çok 4 kişilik co-op shooter var ki gelecek olsa dahi gram heyecanlandırmaz. L4D'nin zamanı geldi geçti, o tarz oyunlar beni sarmıyor artık.

Left 4 Dead ayrı konu CO-OP shooter i başlatan oyundur devrimi bitmez Left 4 Dead 2 hala oynanıyor en son hatırladığım kadarıyla 20 30k kişi oynuyor. Ben bile 200 saat e geldim kişiden kişiye değişir ama Left 4 Dead bitmez.

Başlatan oyun olduğu, devrim olduğu için tuttu zaten bu kadar. Aynı tarz zibilyon tane oyun olunca oturup da L4D3 için hyplenamıyorum o yüzden. Bu haberi 2013-2014 gibi almış olsam oturup beklerdim ama.

O kadar çok 4 kişilik co-op shooter var ki gelecek olsa dahi gram heyecanlandırmaz. L4D'nin zamanı geldi geçti, o tarz oyunlar beni sarmıyor artık.
Zamanı geçti dediğin oyunu anlık 30.000-40.000 kişi oynuyor. Bir de yenisi çıktı denilen Back 4 Blood'a bakalım. Pardon bakamıyoruz çünkü oynayan yok.

Zamanı geçti dediğin oyunu anlık 30.000-40.000 kişi oynuyor. Bir de yenisi çıktı denilen Back 4 Blood'a bakalım. Pardon bakamıyoruz çünkü oynayan yok.
Beni ilgilendirmiyor kaç kişinin oynadığı. Kendi açımdan yazmışım, bana göre bu tarz oyunların devri geçti çünkü özgünlüğünü kaybetti, aynı tarz zibilyon tane oyun var; dolayısıyla da beni heyecanlandırmıyor diyorum. Bunda tartışılacak bir şey yok, benim kişisel görüşüm bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…