Left 4 Dead ve Left 4 Dead 2 An itibari ile 105.00 TL

Buradan ben kimsenin 105 TL para verip de L4D2 alacağını falan zannetmiyorum. En berbat oyun bile 20 TL'den başladığına göre pek bir önemi kalmadı artık. 20 yapsınlar herkes mutlu mesut geçinsin.

Aynen öyle

Steam çöktü herkes zam gelmeden önce oyun alacak.

Buradan ben kimsenin 105 TL para verip de L4D2 alacağını falan zannetmiyorum. En berbat oyun bile 20 TL'den başladığına göre pek bir önemi kalmadı artık. 20 yapsınlar herkes mutlu mesut geçinsin.

Aynen öyle

Left 4 Dead 2 indirimde 20-30TL'ye düşse kafi bence.

Yaz indirimnide 3.60TL ye aldım iyiki almışım 100 tl fark çok ya.

Ets 2 DLC ler indirime girdi mi bilen var mı?

Allahtan zamanında almıştım, şimdi almaya kalksam nasıl olacaktı...

Arkadaşlar ₺10 olmasına gerçekten şükretmemiz lazım.
Hayır. Çoğu AAA oyun zaten Steam'in önerdiğinden yüksek kur oranına sahipti. 10-20 yıllık oyunları da bir zahmet ucuza satıyor olmuş olsalarmış ki öyleymiş.

Aklıma geldiği için fiyatına baktığım birkaç örnek. RDR2, 5. GTA V, 5. GoW, 6,5. FH5, 5. F1 Manager, 6. F1 22, 10. Control, 5. Hitman 3, 5. FM 23, 10. CoD MWII, 16. Persona 5 Royal, 12. The Sims 4 Seasons, 10. Cyberpunk 2077, 4. Metro Exodus, 6.
Değerler yaklaşık. Bahsi geçen değişiklikten önceki oranlar.
Steam 1,85 kur oranı önerirken büyük firmalar böyle değer biçiyordu. 10,5 önerdiğinde bakalım ne olacak.

Bu arada TL işareti sayıdan önce kullanılır. Metinlerde kısaltma veya açık şekilde yazılması tercih edilir.

Source oyunlarının hepsi 105 TL efenim(Valve'nin yapmadıkları dışında bilmiyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…