IMuhammet58 Centipat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 53 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #1 Merhaba BIOS'um legacy ve ben UEFI yapmak istiyorum ama nasıl ve yaptıktan sonra MBR kendiliğinden GPT olacak mı? (sistem bölünleme) Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2021
Merhaba BIOS'um legacy ve ben UEFI yapmak istiyorum ama nasıl ve yaptıktan sonra MBR kendiliğinden GPT olacak mı? (sistem bölünleme)
Yalnız Araba Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.103 Makaleler 2 Çözümler 10 29 Ağustos 2021 #2 eyeyey dedi: Merhaba BIOS'um legacy ve ben UEFI yapmak istiyorum ama nasıl ve yaptıktan sonra MBR kendiliğinden GPT olacak mı? (sistem bölünleme) Genişletmek için tıkla... Hayır bunun için silip tekrar oluşturmanız gerek.
eyeyey dedi: Merhaba BIOS'um legacy ve ben UEFI yapmak istiyorum ama nasıl ve yaptıktan sonra MBR kendiliğinden GPT olacak mı? (sistem bölünleme) Genişletmek için tıkla... Hayır bunun için silip tekrar oluşturmanız gerek.
IMuhammet58 Centipat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 53 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #3 Burak_26 dedi: Hayır bunun için silip tekrar oluşturmanız gerek. Genişletmek için tıkla... Dosyalar gidecek mi?
Burak_26 dedi: Hayır bunun için silip tekrar oluşturmanız gerek. Genişletmek için tıkla... Dosyalar gidecek mi?
Yalnız Araba Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.103 Makaleler 2 Çözümler 10 30 Ağustos 2021 #4 eyeyey dedi: Dosyalar gidecek mi? Genişletmek için tıkla... Evet.