Joshek
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 5600X
İŞLEMCİ SOĞUTUCU: CORSAIR H100 RGB 240mm
ANAKART: ASUS PRIME B550M-K
EKRAN KARTI: ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB
RAM: Adata XPG 2x8GB 3600MHz CL18 DDR4
SSD: ADATA Legend 710 PCIe NVMe 1TB M.2 SSD
KASA: ASUS TUF GAMING GT301
GÜÇ KAYNAĞI: ASUS TUF GAMING 750B 750W 80+ Bronze 135mm
- SSD veya HDD modeli
- ADATA Legend 710 1TB
- Ekran kartı
- Nvidia GeForce RTX3070 8GB
- Anakart
- ASUS Prime B550M-K
- İşlemci
- Ryzen 5 5600x
Temiz kurulum yapmaya karar verdim ve videolardan yardım alarak format atmak istedim. Ancak disk yönetimi bölümunde sorun yaşıyorum. SSD'de önemli bir dosya yok yani her şeyi silip tek bir disk üzerine Windows'u kurmak istiyorum. Fotoğrafta gördüğünüz gibi disk 1'lerin USB bellek olduğunu biliyorum. Dolayisiyla disk 0'daki birkaç diski sildim (disk 0'lar aşırı kalabalıktı) ancak serbest ayrılmış alanlar silinmiyor. Galiba 952 GB'lık alan dosyaların bulunduğu konum 627 GB'si boş görünüyor zaten.
Disk 0ların birkaçını sildikten sonra vaz geçerek çarpıya basıp kurulumdan çıktım. Boot menüsünde SSD'yi 1. sıraya koyup save exit dediğimde garip bir hata verdi. Yanlış bir şeyi mi sildim anlamadım. Formatı tamamlamama yardım eder misiniz? Format attıktan sonra da bu hatayla karşılaşmaktan korkuyorum.
Disk 0ların birkaçını sildikten sonra vaz geçerek çarpıya basıp kurulumdan çıktım. Boot menüsünde SSD'yi 1. sıraya koyup save exit dediğimde garip bir hata verdi. Yanlış bir şeyi mi sildim anlamadım. Formatı tamamlamama yardım eder misiniz? Format attıktan sonra da bu hatayla karşılaşmaktan korkuyorum.