CentorNitro Hectopat Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2020 #1 Ben USB'den format atarken böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Çözümünü bilen yazabilir mi? Teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2020
Ben USB'den format atarken böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Çözümünü bilen yazabilir mi? Teşekkür ederim.
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 22 Ocak 2020 #2 UEFI kurulum yapman lazım, Legacy istiyorsan Rufus programından NTFS seçip MBR seçin. Artı 0 Eksi
KS KS CentorNitro Hectopat Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2020 #3 Exinie dedi: UEFI kurulum yapman lazım, Legacy istiyorsan Rufus programından NTFS seçip MBR seçin. Genişletmek için tıkla... Windowsu acamiyorum. Yeni Windows yüklerken tam ortasında hata verdi. Eski Windows da gitti. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
Exinie dedi: UEFI kurulum yapman lazım, Legacy istiyorsan Rufus programından NTFS seçip MBR seçin. Genişletmek için tıkla... Windowsu acamiyorum. Yeni Windows yüklerken tam ortasında hata verdi. Eski Windows da gitti.
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 23 Ocak 2020 #4 CentorNitro dedi: Windowsu acamiyorum. Yeni Windows yüklerken tam ortasında hata verdi. Eski Windows da gitti Genişletmek için tıkla... USB belleği UEFI olarak başlatın. Artı 0 Eksi
CentorNitro dedi: Windowsu acamiyorum. Yeni Windows yüklerken tam ortasında hata verdi. Eski Windows da gitti Genişletmek için tıkla... USB belleği UEFI olarak başlatın.
KS KS CentorNitro Hectopat Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2020 #5 Exinie dedi: USB belleği UEFI olarak başlatın. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapicam onu ? Artı 0 Eksi
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 23 Ocak 2020 #6 CentorNitro dedi: Nasıl yapicam onu ? Genişletmek için tıkla... BIOS menüsünden UEFI seçeneğini aktifleştirin. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
CentorNitro dedi: Nasıl yapicam onu ? Genişletmek için tıkla... BIOS menüsünden UEFI seçeneğini aktifleştirin.