ismailtomrukcu Centipat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 3 16 Temmuz 2019 #1 Merhaba, high sierra legacy hackintosh kurulumu konusunda desteğinizi rica ederim. Yaptığım USB hep UEFI olarak görüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2019
Merhaba, high sierra legacy hackintosh kurulumu konusunda desteğinizi rica ederim. Yaptığım USB hep UEFI olarak görüyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 16 Temmuz 2019 #2 Legacy kuruluma pek destek verdiğimizi söyleyemem. O yüzden neden UEFI kurmadığınız soracağım ilk olarak. Ha illa da Legacy kuracaksanız BIOS'tan CSM'yi devreye sokabilirsiniz.
Legacy kuruluma pek destek verdiğimizi söyleyemem. O yüzden neden UEFI kurmadığınız soracağım ilk olarak. Ha illa da Legacy kuracaksanız BIOS'tan CSM'yi devreye sokabilirsiniz.
ismailtomrukcu Centipat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 3 16 Temmuz 2019 #3 @Recep Baltaş çok teşekkür ederim. Sizin videonuzu tekrardan izledim hiç bir sorun yaşamadım. Ellerinize sağlık. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2019
@Recep Baltaş çok teşekkür ederim. Sizin videonuzu tekrardan izledim hiç bir sorun yaşamadım. Ellerinize sağlık.