yigithankoroglu
Decapat
Arkadaşlar laptopum legacy kurulumla kurulmuştu. Bunu UEFI'ye çevirmek için UEFI format USB'si ile UEFI yapayım dedim. Windows disk biçimlendirme silme yerindeyken dedim zaten içinde az dosya var dosya kaybım olmadan direk ileri deyim UEFI olsun laptop hem de dosyalarım kaybolmasın. Her şey güzel gidiyordu laptop kendini yeniden başlattı hazırlanıyor ekranında kaldı. Yaklaşık 25-30dkdir hazırlanıyor ekranındayım ve Windows logosu var UEFI'ye çevirme işlemimde olmamış herhalde. Normalde Windows logosu çıkmaması lazım diye biliyorum. Sizce ne yapmalıyım? İçinde 5400RPM HDD var bu yüzden yavaş olabilir mi acaba beklemeli miyim hala?
Not: Normalde disk yerinde bana uyarı vermesi gerekmiyor muydu Windows bu diske yüklenemez diye benim de Shift F10 ile komut istemine girip oradan disk clean ve GPT formatına çevirme kodları falan yazmam gerekmiyor muydu?
Arkadaşlar 15-20dk daha bekleyince açıldı konu kapanabilir.
Not: Normalde disk yerinde bana uyarı vermesi gerekmiyor muydu Windows bu diske yüklenemez diye benim de Shift F10 ile komut istemine girip oradan disk clean ve GPT formatına çevirme kodları falan yazmam gerekmiyor muydu?
Arkadaşlar 15-20dk daha bekleyince açıldı konu kapanabilir.
Son düzenleme: