Ekran kartınız en fazla High Sierra destekliyor ve o işlemci ile Catalina kullanılması çok sorunlu olabilir. Bu sistemle en fazla High Sierra kullanabilirsiniz ekran kartından dolayı. Ayrıca ethernet, Wi-Fi ve SSD modellerinizi belirtin.
Ekran kartınız en fazla High Sierra destekliyor ve o işlemci ile Catalina kullanılması çok sorunlu olabilir. Bu sistemle en fazla High Sierra kullanabilirsiniz ekran kartından dolayı. Ayrıca ethernet, Wi-Fi ve SSD modellerinizi belirtin.
Onun da çipsetini AIDA64 ile öğrenip belirtmeniz gerek. High Sierra'yı kurmak için sisteminize özel EFI gerekiyor. Ben şu an müsait olmadığım için hazırlayamıyorum. Ayrıca 4 GB RAM yeterli olmayabilir.
Ethernet belirtmediğiniz için ethernet için kext eklemedim. Kurulum başarılı olursa kurulum sonrası, ethernet kart modelinizi öğrendikten sonra onu da ekleriz.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.