Legends of Aria

ghent

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Pilot
Selamlar arkadaşlar,

Birkaç arkadaş yeni bir online oyuna başladık, ben de konularda bulamadığım için belki bizim gibi eski Ultima Online dönemlerini özleyenler, yeni grafiklerle UO tarzında bir oynamak isteyenler olur diye sizlere bu oyundan bahsetmek istedim.

Konuya screenshot, video vs. eklemeyeceğim, dileyenler Twitch üzerinden veya internet sitesinden bakabilirler, oyun şu an için Early Access durumunda, yani Steam'da yok, ancak 9 Ocak'ta Steam'de çıkıyor. Satın alınma için PayPal hesabı gerekiyor, bu yüzden biraz zor satın alınıyor. Fiyat olarak 29.99$ ancak Steam fiyatı aynı mı olur, düşer mi bilemiyorum.

Oyun Ultima Online ile neredeyse %90 aynı. Zaten oyunun fikir babalarından birkaçı eski Ultima Online prodüksyonunda çalışmış insanlar. Skill sistemi, loot sistemi, PvP ve PvE, Housing sistemi gibi aklınıza gelebilecek her şey neredeyse aynı. UO'yu bilmeyenler için ise, kısaca özetleyecek olursak, oyun skill sistemine dayanıyor, yani karakteriniz ile neyi sürekli yaparsanız o skilliniz gelişiyor. Örneğin oduncu kasmak için sürekli ağaç kesmek, ve kesilen ağaçları işleyerek mobilyacı oluyorsunuz. Veya Magery Skill'ini 100.0 yapabilmek için sürekli büyü yapmanız gerekiyor. Oyunda PvP'lerde Loot var, yani biriyle savaşırken ölürseniz, üzerinizdeki her şey gidiyor.

Daha detaylı biligiyi internet sitesinden veya Google'dan alabilirsiniz, yalnızca oyunu sizlere duyurmak istedim. Bu arada oyunda olan, katılmak isteyen vs. olursa Discord kanalımız var. Keyifli oyunlar dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…