Legion 27QD-10 vs Odyssey G5 vs Koorui G2721E vs MSI MAG 274CQF

Bütçe
13000

TheHorkios

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

ASUS TUF Gaming VG259Q5A model monitörden memnun kalmadım iade oluşturdum, çevrem 2K'ya geçmemi önerdi. 13K bütçem var, parayı hak eden bir monitör almak istiyorum. 8-9k civarı F/P bir 2K monitör bulursam, kalan bütçeyle ikinci bir monitör de alabilirim.

Aşağıda beğendiğim modeller var, ama 5'ten fazla seçenek olunca kararsız kaldım. Siz listeden ya da dışarıdan hangi monitörü önerirsiniz? PC'de FPS oyunları da oynuyorum (eskisi kadar ciddi değil), PS5'te ise hikâye odaklı oyunlara ağırlık veriyorum.

Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler!

Lenovo Legion 27QD-10

Samsung G55C Gaming Odyssey G5

Koorui G2721E (Türkiye'de yeni bir marka olduğu için servis desteği ve ikinci el satış değeri konusunda endişeliyim.)​

MSI MAG 274CQF

ASUS TUF GAMING VG27AQ5A

Philips Evnia 27" 27M2N3501PA/00 ( direkt İstanbul'daki mekanından test edip alacağım önerirseniz )​

AOC 27" Q27G4ZR

Evet, var.

Teşekkürler, bu geceye kadar düşüneceğim iyi fiyatta İncehesap üzerinde.

Tam karar kıldım indirim bitti 🫠😰

Önerdiğiniz KTC 27″ H27E6 modelini çok beğendim evde değildim geldiğimde indirim şansıma bitmişti cumaya kadar bekleyeceğim ürünü Hepsiburada'dan alacaktım İncehesap bir sorun yaşadığımda daha sıkıntı oluyor orada biraz daha pahalı olurda indirim yakalarsam çekeceğim monitörü yoksa 4ün'den birine karar kılacağım.

Lenovo Legion 27QD-10

Philips Evnia 27" 27M2N3501PA/00

AOC 27" Q27G4ZR

Koorui G2721E

Merhaba arkadaşlar,

ASUS TUF Gaming VG259Q5A model monitörden memnun kalmadım iade oluşturdum, çevrem 2K'ya geçmemi önerdi. 13K bütçem var, parayı hak eden bir monitör almak istiyorum. 8-9k civarı F/P bir 2K monitör bulursam, kalan bütçeyle ikinci bir monitör de alabilirim.

Aşağıda beğendiğim modeller var, ama 5'ten fazla seçenek olunca kararsız kaldım. Siz listeden ya da dışarıdan hangi monitörü önerirsiniz? PC'de FPS oyunları da oynuyorum (eskisi kadar ciddi değil), PS5'te ise hikâye odaklı oyunlara ağırlık veriyorum.

Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler!

Lenovo Legion 27QD-10

Samsung G55C Gaming Odyssey G5

Koorui G2721E (Türkiye'de yeni bir marka olduğu için servis desteği ve ikinci el satış değeri konusunda endişeliyim.)​

MSI MAG 274CQF

ASUS TUF GAMING VG27AQ5A

Philips Evnia 27" 27M2N3501PA/00 ( direkt İstanbul'daki mekanından test edip alacağım önerirseniz )​

AOC 27" Q27G4ZR

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı