RythoN Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 88 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #11 meren361 dedi: O zaman IPS panel olan hangisiyse onu al. 2. attığın TN panel sanırım. Genişletmek için tıkla... Aynen ikinci TN, bir de ilkinde HDR vardı.
meren361 dedi: O zaman IPS panel olan hangisiyse onu al. 2. attığın TN panel sanırım. Genişletmek için tıkla... Aynen ikinci TN, bir de ilkinde HDR vardı.
J Jularia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Eylül 2019 Mesajlar 1.742 14 Haziran 2021 #12 Ben olsam aynı fiyat aralığında XG2405 alırdım. ViewSonic XG2405 24'' 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Monitör ViewSonic XG2405 24'' 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Monitör ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın! www.ciceksepeti.com
Ben olsam aynı fiyat aralığında XG2405 alırdım. ViewSonic XG2405 24'' 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Monitör ViewSonic XG2405 24'' 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Monitör ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın! www.ciceksepeti.com
meren361 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 227 Yer Trabzon,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #13 RythoN dedi: Aynen ikinci TN, bir de ilkinde HDR vardı. Genişletmek için tıkla... Almadıysan 1. olanı al kanka. Konuyu çözüldü olarak işaretleyebilirsin.
RythoN dedi: Aynen ikinci TN, bir de ilkinde HDR vardı. Genişletmek için tıkla... Almadıysan 1. olanı al kanka. Konuyu çözüldü olarak işaretleyebilirsin.
RythoN Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 88 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #14 meren361 dedi: Almadıysan 1. olanı al kanka. Konuyu çözüldü olarak işaretleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bakayım bir kanka işaretlerim çözüldü olarak, belki senin attığın da olabilir duruma göre. meren361 dedi: Almadıysan 1. olanı al kanka. Konuyu çözüldü olarak işaretleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sanırım konu olarak açmışım soru olarak açmak yerine, o yüzden çözüldü yapamıyorum .
meren361 dedi: Almadıysan 1. olanı al kanka. Konuyu çözüldü olarak işaretleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bakayım bir kanka işaretlerim çözüldü olarak, belki senin attığın da olabilir duruma göre. meren361 dedi: Almadıysan 1. olanı al kanka. Konuyu çözüldü olarak işaretleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sanırım konu olarak açmışım soru olarak açmak yerine, o yüzden çözüldü yapamıyorum .
meren361 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 227 Yer Trabzon,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #15 RythoN dedi: Bakayım bir kanka işaretlerim çözüldü olarak, belki senin attığın da olabilir duruma göre. Sanırım konu olarak açmışım soru olarak açmak yerine, o yüzden çözüldü yapamıyorum . Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok o zaman hayırlı olsun.
RythoN dedi: Bakayım bir kanka işaretlerim çözüldü olarak, belki senin attığın da olabilir duruma göre. Sanırım konu olarak açmışım soru olarak açmak yerine, o yüzden çözüldü yapamıyorum . Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok o zaman hayırlı olsun.
PashaReyiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Dünyanın diğer ucu Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #16 meren361 dedi: Kanka Lenovo alma cidden alma. Daha iyileri var. 24 inç yeter FPS oynayacaksan. Alttakini alabilirsin. LG 23.8" 24GN650-B 144Hz 1ms 2xHDMI DP HDR10 IPS FHD Freesync Premium Gaming Monitör | ITOPYA LG 23.8" 24GN650-B 144Hz 1ms 2xHDMI DP HDR10 IPS FHD Freesync Premium Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 24GN650-B ITOPYA'da. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Bu monitörü asla önermem bizzat kullandım ve direk iade ettim.
meren361 dedi: Kanka Lenovo alma cidden alma. Daha iyileri var. 24 inç yeter FPS oynayacaksan. Alttakini alabilirsin. LG 23.8" 24GN650-B 144Hz 1ms 2xHDMI DP HDR10 IPS FHD Freesync Premium Gaming Monitör | ITOPYA LG 23.8" 24GN650-B 144Hz 1ms 2xHDMI DP HDR10 IPS FHD Freesync Premium Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 24GN650-B ITOPYA'da. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Bu monitörü asla önermem bizzat kullandım ve direk iade ettim.
meren361 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 227 Yer Trabzon,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #17 PashaReyiz dedi: Bu monitörü asla önermem bizzat kullandım ve direk iade ettim. Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi? Ben iyi diye biliyordum. Neyse teşekkürler.
PashaReyiz dedi: Bu monitörü asla önermem bizzat kullandım ve direk iade ettim. Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi? Ben iyi diye biliyordum. Neyse teşekkürler.
RythoN Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 88 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #18 PashaReyiz dedi: Bu monitörü asla önermem bizzat kullandım ve direk iade ettim. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir sıkıntısı vardı?
PashaReyiz dedi: Bu monitörü asla önermem bizzat kullandım ve direk iade ettim. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir sıkıntısı vardı?
PashaReyiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Dünyanın diğer ucu Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #19 RythoN dedi: Nasıl bir sıkıntısı vardı? Genişletmek için tıkla... Siyahta aşırı kırmızılaşma ayak kısmında dengesizlik var servis iadeyi kabul etti.
RythoN dedi: Nasıl bir sıkıntısı vardı? Genişletmek için tıkla... Siyahta aşırı kırmızılaşma ayak kısmında dengesizlik var servis iadeyi kabul etti.