tyalcin Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 145 Yer New york Antalya ilçesi Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #11 Sapiensturk dedi: HP pek güven vermiyor hocam bana Lenovo'nin ekran kalitesi ayrıca çok güzel görünüyor. Anladım hocam yeni modeller belliki uygun fiyata gelmeyecek bunu almak mantıklı sadece 1500LIRAya yeni RAM takviyesi gerekecek. Genişletmek için tıkla... Kur un ne olacağını Allah bilir düşerse yükselirse bence paranız varsa alın.
Sapiensturk dedi: HP pek güven vermiyor hocam bana Lenovo'nin ekran kalitesi ayrıca çok güzel görünüyor. Anladım hocam yeni modeller belliki uygun fiyata gelmeyecek bunu almak mantıklı sadece 1500LIRAya yeni RAM takviyesi gerekecek. Genişletmek için tıkla... Kur un ne olacağını Allah bilir düşerse yükselirse bence paranız varsa alın.
Sapiensturk Hectopat Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 212 26 Ocak 2022 #12 tyalcin dedi: Kur un ne olacağını Allah bilir düşerse yükselirse bence paranız varsa alın. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam ekonomi güven vermiyor yurtdışında zaten 2200 dolar bu fiyata geliyor zaten sipariş vercem tşk ederim görüşleriniz icin
tyalcin dedi: Kur un ne olacağını Allah bilir düşerse yükselirse bence paranız varsa alın. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam ekonomi güven vermiyor yurtdışında zaten 2200 dolar bu fiyata geliyor zaten sipariş vercem tşk ederim görüşleriniz icin
Louis gabbana Kilopat Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 201 27 Ocak 2022 #13 Türkiye'de hicbirseyin ederi o kadar değil.