D doancan06 Kilopat Katılım 8 Kasım 2015 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #1 Merhabalar değerli hocalarım. BIOS'u güncelledim fakat MUX Switch özelliğini nasıl açacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursaniz sevinirim.
Merhabalar değerli hocalarım. BIOS'u güncelledim fakat MUX Switch özelliğini nasıl açacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursaniz sevinirim.
Çözüm Dark Lord of the Sith 16 Mayıs 2021 Vantage yazılımı üzerinden yapılıyor. Hybrid mode diye geçiyor.
KS KS D doancan06 Kilopat Katılım 8 Kasım 2015 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #11 Dark Lord of the Sith dedi: Çok bir fark olacağını sanmıyorum. Sıcaklıklar iyi olduğu sürece zarar vermesi çok zor. 2560x1600 seçin hocam. MSAA'yı zorlamak için 8X yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için Artı 0 Eksi
Dark Lord of the Sith dedi: Çok bir fark olacağını sanmıyorum. Sıcaklıklar iyi olduğu sürece zarar vermesi çok zor. 2560x1600 seçin hocam. MSAA'yı zorlamak için 8X yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için