darkdragonx Hectopat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 325 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar, dün sipariş ettiğim Legion 5 elime ulaştı. Windows 10 Home kurdum. Şu an Wi-Fi falan bağlanma seçeneği yok bir de driverları nereden yükleyeceğim yardım eder misiniz?
Arkadaşlar, dün sipariş ettiğim Legion 5 elime ulaştı. Windows 10 Home kurdum. Şu an Wi-Fi falan bağlanma seçeneği yok bir de driverları nereden yükleyeceğim yardım eder misiniz?
lain7 Centipat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 893 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2021 #2 İnternete ethernet kablosuyla bağlanın.
darkdragonx Hectopat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 325 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2021 #3 lain7 dedi: İnternete ethernet kablosuyla bağlanın. Genişletmek için tıkla... Ondan sonra ne yapacağım hocam? Wifi driverı falan yükleyince gelecek mi wifi özelliği? Daha önce laptop kullanmadım da ben.
lain7 dedi: İnternete ethernet kablosuyla bağlanın. Genişletmek için tıkla... Ondan sonra ne yapacağım hocam? Wifi driverı falan yükleyince gelecek mi wifi özelliği? Daha önce laptop kullanmadım da ben.
lain7 Centipat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 893 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2021 #4 darkdragonx dedi: Ondan sonra ne yapacağım hocam? Wifi driverı falan yükleyince gelecek mi wifi özelliği? Daha önce laptop kullanmadım da ben. Genişletmek için tıkla... Evet internetten sürücüleri teker teker indireceksin, güncellemesi olanları güncelleyeceksin.
darkdragonx dedi: Ondan sonra ne yapacağım hocam? Wifi driverı falan yükleyince gelecek mi wifi özelliği? Daha önce laptop kullanmadım da ben. Genişletmek için tıkla... Evet internetten sürücüleri teker teker indireceksin, güncellemesi olanları güncelleyeceksin.
AriceN Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.245 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 24 Eylül 2021 #5 Lenovo vanced kur oradan hepsi iner zaten.