- Makaleler
- 15
Daha fazla
Herkese iyi Sosyaller. Legion 5 ve BDH (Lenovo yetkili servisi) hakkındaki deneyimlerimi ve yorumlarımı paylaşmak istiyorum.
Öncelikle cihazım yeniydi fakat CP tuşu ve Space tuşlarında kasaya oturmamışlık vardı. Başta bunu dert etmedim, klavye kullandıkça oturur dedim. 13. gün oldu ve hala düzelmeyince canım sıkıldı ve servisi arayıp izah ettim. Cidden aşırı pozitif bir şekilde yardımcı oldular. DOA raporu talebiyle yolladım cihazı. Aklımda Evkur'dan iademi alıp ardından HB'den tekrar sipariş etmek vardı.
Videoyu da yolladım. Ürünüm ellerine ertesi gün ulaştı. 2 gün sonra müşteri hizmetleri beni arayıp ürünümün DOA raporu çıkacağının kesinleştiğini, istersem 15 gün içerisinde elime ulaşacağını söyledi. Ancak şöyle bir şey de ekledi:
"Evkur'da halihazırda cihaz yok yani ancak iade alabilieceksiniz. 15 gün raporun size ulaşması, 10 gün de iade yatması derken 1 aya yakın bir süre bilgisayarınız olmayabilir. HB'deki stoklar da sınırlı, o gün olacağı belli değil. Biz sizin mağdur olmanızı istemiyoruz. Bu yüzden eğer düşünürseniz DOA raporu yerine şöyle yapmaya hazırız; cihazınızın kasasını klavye ile ilgili problemi düzeltmek için değişelim, üstüne 16 GB RAM belleklerinizi 24'e yükseltelim ya da 256 GB M.2 SSD'yi çıkartıp 512 GB SSD yerleştirelim."
Tabii cihazımı seven ben bunu duyunca aşırı mutlu oldum. SSD yükseltmesini istedim. 2 günde halledip 3. gün kargoya verdiler ve bugün elime ulaştı, tamamen sorunlarından arındırılmış ve upgrade edilmişti. Cidden çok memnun kaldım. Bir daha bu "notebook alma stresiyle" uğraşmayacağım için de çok mutlu oldum.
BDH servisi cidden beni çok memnun etti, mağdur etmedi üstüne upgrade bile yaptılar. Eğer okuyorlarsa kendilerine buradan da teşekkür ederim. Genelde servislerle alakalı memnuniyetsizlik paylaşılır fakat ben bunu da paylaşmak istedim. Herkese iyi günler.
Ayrıca bu cihaz hiçbir yerde yokken bana gösteren @Radeon RX 5500M ve @Dark Lord of the Sith'e çok teşekkür ederim.
İlk başta korktum ama sonunun güzel bitmesine sevindim.