Şahsi tercihim Nitro olurdu. MUX, 140W 3060 ve 12700h canavırının o fiyata alınmaması için tek bir sebep olabilir oda alıcının Nitro'dan nefret etmesi olabilir.
Hocam ben Nitro derdim herkesin dediği gibi.Ama o da pek içime sinmiyor bu kadar para verip nitro almak.Batarya ve malzeme kalitesi bir tık üzer gibi.Ama sıcaklık ve performans anlamında güzel işler çıkarıyor.Okuma yazma hızı da gayet yeterli.
Hocam ben Nitro derdim herkesin dediği gibi. Ama o da pek içime sinmiyor bu kadar para verip Nitro almak. Batarya ve malzeme kalitesi bir tık üzer gibi. Ama sıcaklık ve performans anlamında güzel işler çıkarıyor. Okuma yazma hızı da gayet yeterli.
Hocam eski Nitro'lar ile aynı klavye kullanılmış.Arka kapak dışında komple plastik.Tuf serisi gibi olmuş.Kanallar da pek beğenmiyor malzeme kalitesini fiyatına göre.
Şu anda indirimde olanlar gibi bir şey mi? Yoksa habire anlık olarak bulduğumuz laptoplari orayami atacağız. İlki olursa saçma olur zatende bir sure sonra gideceği için bir de moderatorler izin verecek mi o var.