Legion 5 vs Nitro 5

Arkadaşlar merhaba, ikisi arasında kaldım. Birinin işlemcisi daha iyi birinin ekran kartı. Bana sanki RTX 3070'li performansda öne gecer gibi geldi cunku 130W. Ek olarak Legion 5'in denki Predator serisi Acer tarafında. Bana Legion ağır bastı fakat diğerinde de 12.nesil Intel var. Yorumlarınızı bekliyorum. @Artoria Pendragon hocam müsaitseniz bakabilir misiniz?

Detaylara hemen altta details yaziyor küçük oradan bakabilirsiniz.

Legion 5 daha iyidir. 165 Hz ekran ve 3070 ile öne çıkıyor. Bu arada Almanya'da mı yaşıyorsunuz merak ettim.

Legion 5 daha iyidir. 165 Hz ekran ve 3070 ile öne çıkıyor. Bu arada Almanya'da mı yaşıyorsunuz merak ettim.

Kardesim Almanya'ya gidecek o yuzden bakiyorum hocam bu RTX 3070'li laptopu Türkiye'de 30K'den asagi bulamayiz oradan 23'e denk geliyor. Tek sıkıntı uluslararası garanti durumunu ögrenmem lazim.

Ne amaçlı kullanacağına göre değişir ama ben Legion'u tercih ederdim.

Oyun odaklı, ek olarak üniversite isleri vs. hocam.

Arkadaşlar merhaba, ikisi arasında kaldım. Birinin işlemcisi daha iyi birinin ekran kartı. Bana sanki RTX 3070'li performansda öne gecer gibi geldi cunku 130W. Ek olarak Legion 5'in denki Predator serisi Acer tarafında. Bana Legion ağır bastı fakat diğerinde de 12.nesil Intel var. Yorumlarınızı bekliyorum. @Artoria Pendragon hocam müsaitseniz bakabilir misiniz?

Legion 5 hat Ryzen 5600 H, aber eine 3070-Grafikkarte.
Acer hat die 3060 und 12500H. Legion 5 ist besser, weil es eine 3070-Grafikkarte hat.

Kardesim Almanya'ya gidecek o yuzden bakiyorum hocam bu RTX 3070'li laptopu Türkiye'de 30K'den asagi bulamayiz oradan 23'e denk geliyor. Tek sıkıntı uluslararası garanti durumunu ögrenmem lazim.

Oyun odaklı, ek olarak üniversite isleri vs. hocam.

Legion'u tercih edin hocam.

Kesinlikle lenovo oneririm. Ama bu lenovo modeli cokta iyi olmayan model. Ekrani 300 nitmiş. Asıl iyi modeller 500 nit oluyordu tabii TRye göre daha ucuza geliyor.

Hocam Legion'un sogutma performansi nasıl bu kasasi icin. Kac senesi tam bilmiyorum da ben.

2021 modeli
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2021 modeli
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim hocam, yazılar Rusça olduğundan anlamadım fakat grafikler ultrada ise FPS değerleri oldukça iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı