Legion 7I vs ROG STRIX G16

214954

Kilopat
Baylar iyi aksamlar. Kuzenim haftaya Amerika'dan gelecek ve ben de Gaming laptop aldirmayi dusunuyorum. Asagida attigim 2 modelden hangisini onerirsiniz? ASUS hakkinda daha fazla bilgi var internette ve genelde herkes memnun kalmis. Legion hakkinda bir bilgim yok. Isinmasi hangisinin daha iyidir vsvs hangisini almalıyım?

ASUS'u kullanıyorum öneririm.

Hocam Lenovo her konuda daha iyi 240 Hz ekran ve i7 14.nesil ile bayağı iyi.

ASUS'u kullanıyorum öneririm kesinlikle.

Lenovo Legion 7i.

ASUS'u kullanıyorum öneririm kesinlikle.
Hocam ne kadar suredir kullaniyorsunuz ısınması iyi mi ? Herkes asus hakkinda iyi yorum atiyor galiba asus alacagim. Lenovo daha iyi gozukse de kullanan yok galiba birinin önermesi lazim.

Lenovo öneririm ekran olsun işlemci olsun.
Hocam kesinlikle katiliyorum lenovo daha iyi gozukuyor da kullanan yok bu laptopu galiba. Asus rog strix g16 yi bayagi bir kullanan var herkes cok memnun. Ben daha kotu yorum gormedim. Legion kullanan biri al ben kullaniyorum derse direkt alirim ama yok iste.

Hocam Lenovo her konuda daha iyi 240 Hz ekran ve i7 14.nesil ile bayağı iyi.
Hocam lenovo yu kullanan yok galiba yaa hic ben kullaniyorum oneriyorum cok iyi laptop diyen gormedim. Asusu bircok kullanan var ve herkes cok memnun. Lenovo cok daha iyi gozukuyor, asusu da kullanan herkes oneriyor. Cok arada kaldim.

Lenovo modeli ülkemizde yok sanırım. Parça temini konusunda sıkıntı olacaktır o yüzden ASUS derim Lenovo özellikleri iyi gözükse de.

Türkiye de çok getirilmiyor. Gidip aslında yabancı forumlara bakabilirsiniz hatta Reddit en mantıklısı incelemelere falan ama yine tabii siz bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…