Legion Fan Control Legion 5 için bir sorun teşkil eder mi?

sezertunc

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Legion 5 15IAH7H laptop.
Bilgisayarımın "Lenovo'nun resmi olarak desteklemediği" ama Reddit gibi platformlarda Lenovo mühendisleri tarafından tasarlandığının konuşulduğu, fan hızlarını maksimuma çıkaran Legion Fan Control isimli uygulamasını indirdim. Gerçekten de işe yarıyor fan hızlarını maksimuma çıkartıyor ve oyunlarda görünür bir FPS yükselmesi oluyor. Benim sorum ise şu ben bu uygulamayı oyun oynadığım zamanlarda Full time kullansam fanların bu kadar hızlı çalışması ileri süreçte bilgisayara zarar verir mi?
Turbo modunu açtığım zaman maksimum RPM değeri 6400 oluyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    113,5 KB · Görüntüleme: 101
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Legion 5 15IAH7H laptop.
Bilgisayarımın "Lenovo'nun resmi olarak desteklemediği" ama Reddit gibi platformlarda Lenovo mühendisleri tarafından tasarlandığının konuşulduğu, fan hızlarını maksimuma çıkaran Legion Fan Control isimli uygulamasını indirdim. Gerçekten de işe yarıyor fan hızlarını maksimuma çıkartıyor ve oyunlarda görünür bir FPS yükselmesi oluyor. Benim sorum ise şu ben bu uygulamayı oyun oynadığım zamanlarda Full time kullansam fanların bu kadar hızlı çalışması ileri süreçte bilgisayara zarar verir mi?
Turbo modunu açtığım zaman maksimum RPM değeri 6400 oluyor.
Hocam uygulamayı silmenizi tavsiye ederim bende uzun zamandır kullanıyordum ve sonra uygulama açılmamaya başladı silip geri yükledim ve windows defender bu şekilde trojan uyarısı verdi. Malwarebytes ve kaspersyk ile tarama yapın.

Ekran görüntüsü 2023-08-14 121539.png

Bu trojan bilgisayarınızı uzaktan kontrol edebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı