suchasme Hectopat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 143 16 Ağustos 2023 #11 hem kablonun örgü olmasından hem ağırlık yönünden daha hafif olmasından hem de marka yönünden m300s i seçiyorum Paper.C dedi: G102 önermiyorum şu arkadaş da bir seçenek ikisinden aklına yatanı al dostum. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... şimdi indirim kuponlarımla zaten indirimde 449 lira olan M300S'i 309 liraya aldım. Teşekkürler bilgilendirmeniz için. Son düzenleme: 16 Ağustos 2023
hem kablonun örgü olmasından hem ağırlık yönünden daha hafif olmasından hem de marka yönünden m300s i seçiyorum Paper.C dedi: G102 önermiyorum şu arkadaş da bir seçenek ikisinden aklına yatanı al dostum. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... şimdi indirim kuponlarımla zaten indirimde 449 lira olan M300S'i 309 liraya aldım. Teşekkürler bilgilendirmeniz için.